Selecteer pagina

TRANSFERTALK DUBBELDAM OCHO

TRANSFERTALK DUBBELDAM OCHO

TRANSFERTALK

VOETBALVERENIGING DUBBELDAM – OCHO!
Nadat Dubbeldam OCHO zich dit seizoen al heeft mogen versterken met de voetbalgigant Patrick ‘Haas’ de Kievit, hebben zij al de mogelijke punten binnen kunnen halen en ligt Dubbeldam OCHO op titelkoers. Na een winterstop van ongeveer 15 weken met dank aan de KNVB en DVVC 5 (bang om naar de Schenkeldijk te komen), kwamen onze scouts terug met hun uitgebreide rapportages.

scouts

Onze beste scout (die liever niet bij naam genoemd wilt worden) heeft geprobeerd om in een verre uithoek van Nederland de talenten binnen te halen voor Dubbeldam OCHO. Deze mensen vind je niet zomaar, hier zijn wel een paar vereisten voor nodig. Zo mag je geen discipline hebben, een ruggengraat die niet sterker is dan een nat vloeitje, en vooral de eeuwige dorst. Ja, en vind die maar eens.
Onze scout had de regio Drechtsteden gehad, daar zat weinig tussen. Hij besloot om naar Assen te gaan, ergens van horen zeggen lopen daar wel wat jongens met potentie. En zowaar! Onze scout kwam na een avondje stappen enkele medewerkers van Stukadoorsvereniging Dubbeldam tegen en hier zat wel wat tussen.

FEBO MUUR

Het was een moeilijke keuze, want zo lag er 1 vechtend op de grond, de ander stond een goed gesprek met een FEBO-muur te voeren, en de ander werd de kroeg uitgezet terwijl die gewoon rustig aan de bar wat drinken stond te bestellen.. “Dit zijn toppers” zei onze scout direct.
Maar nu begon de selectie. Uithoudingsvermogen, recht lopen over het witte lijntje, een taxi uitstappen zonder gestrekt over het asfalt te gaan, het hoort er allemaal bij. Maar die ene, die moest het gaan worden.

ENZO VAN DE VOSSENBERG

Enzo van de Vossenberg bleek zijn naam. En die had wel oren naar een toekomst bij Dubbeldam OCHO. Weer terug in het team bij de oude vertrouwde Patrick de Kievit en op deze manier mocht hij ook eindelijk eens samen spelen met die andere Boutens.
De contractonderhandelingen zijn nog gaande maar van de zaakwaarnemer van Van de Vossenberg hebben wij mogen vernemen dat zowel hij als Dubbeldam OCHO hoopt op een goede uitkomst.
Wordt vervolgd!!!