Selecteer pagina

TRANSFERTALK DUBBELDAM OCHO

TRANSFERTALK DUBBELDAM OCHO

Transfertalk

Nadat Dubbeldam OCHO zich dit seizoen al wist te versterken met Patrick de Kievit en de onderhandelingen op tafel liggen van Enzo van de Vossenberg, lijkt dit talententeam wederom bezig te zijn met een nieuwe man!
Nadat afgelopen donderdag bekend is geworden dat Brasko Tudujavic het seizoen zal afmaken bij het Vlaggenschip van Dubbeldam, maar daarna toe is aan een nieuwe uitdaging, is het geruchten-carroussel gaan draaien.

Voetbal is spelletje

ASWH, FC Dordrecht jeugd, IFC, meerdere mooie clubs leken interesse te hebben in de trainer. Echter, volgens bronnen binnen Dubbeldam zou de Brasko Tedujavic de spelersgroep té serieus gevonden hebben. “Voetbal is een spelletje, het is leuk om af en toe te winnen, maar die lekkere koude fles bier na de wedstrijd maakt het toch af. Deze jongens zijn vertrokken van de club als je 2 keer met je ogen knippert, zo’n elftal is niks voor mij.” Aldus de trainer.
Brasko was al op de hoogte van het feit dat Dubbeldam OCHO dit seizoen helaas zonder trainer speelt, en vond dit zelf ook zeer spijtig. Misschien mede daardoor dat hij niet door wilt bij het eerste elftal van deze mooie club, maar liever een stapje terug doet naar een elftal waar het plezier en de liefde voor de sport nog echt centraal staat.
WORDT VERVOLGD!!Hier ziet u 2 de eventuele nieuwe aanwinsten DUBBELDAM OCHO: Brasko (L) en Enzo.