Selecteer pagina

Trainen is voor talentlozen

Trainen is voor talentlozen

Waar we vorige week na slecht spel alsnog de 3 punten wisten binnen te slepen zijn we deze zondag met onze neus even flink op de feiten gedrukt.

Laten we maar gelijk beginnen bij het probleem. Er waren namelijk een aantal spelers die besloten hadden om te gaan trainen donderdag, en zoals u weet is dat gewoon een soort van heiligschennis bij Dubbeldam 4. Het staat lijnrecht op onze kelderklasse filosofie die luidt:“trainen is voor de talentloze”. Er komt dan ook nog eens bij dat van de 10 mannen die zijn gaan trainen er een stuk of 5 door blessures niet inzetbaar waren voor zondag. De zoektocht naar mensen die mee wilde spelen werd dan ook gelijk in gang gezet. Gelukkig boden onze vaste redders in nood Frankie en Valentino Slokkie zich direct aan. Helaas moeten we wel even vragen of Frankie de volgende wedstrijd toch echt even zijn snelheidsbegrenzer thuis wil laten ,en Valentino op zaterdag een paar extra glazen bier naar binnen werkt want die was ook zichzelf niet deze zondag. Ook hadden we deze zondag een zware spits, en dan bedoel ik niet op de weg. Patrick de Kiviet ,voor de meeste natuurlijk bekend onder de naam Haas, was ook bereid ons een buikje te helpen. En daar hield het niet op.

Jeffrey Stam die bij zijn teamgenoten van het 3e door het leven gaat als Gokhino was ook bereid gevonden om ons een handje te helpen.

Over de wedstrijd kunnen we heel kort zijn. Het was slecht tot zeer slecht. Als er cijfers gegeven zouden worden kwamen we als je alle cijfers van iedereen bij elkaar op telt misschien net aan een 5,5. Uiteindelijk maken we nog wel een eretreffer die op naam komt van Gokhino. Hoe kan het ook anders dan de man met het neusje voor de goal. Na een mooie aanval gaf Andellos de bal laag voor en stond Gokinho op de goede plek om het balletje in het net te schieten.

Volgende week zijn we vrij i.v.m. carnaknal maar die week daar op volgt weer een uitwedstrijd tegen Virtus 4. We laten het woord kampioenschap even voor wat het is en gaan eerst weer even proberen een lekkere wedstrijd op de mat te leggen.