Selecteer pagina

Topwedstrijd voor Dubbeldam 4

Topwedstrijd voor Dubbeldam 4

Oranje Blauw’14 2 vs Dubbeldam 4 (On time)

Wat was dat balen voor het in vorm zijnde Dubbeldam 4 dat SVC afbelde voor de wedstrijd van afgelopen zondag. Nu hebben onze mannen een week extra rust gehad om zich voor te bereiden op een echte topwedstrijd aanstaande zondag. Dat spelen ze tegen de nummer 2 van de competitie Oranje Blauw’14

Oranje Blauw’14 is een fusieclub van de verenigingen Oudemolen en Chrislandia uit Heijningen, gemeente Moerdijk.
Oranje Blauw’14 2 , tegenstander van Dubbeldam 2, is het hoogst spelende team op zondag. Zij hebben daar geen standaardelftal. Op zaterdag hebben ze juist alleen een eerste elftal maar geen lagere elftallen.

Oranje Blauw’14 2 is terug te vinden op de tweede plaats van de ranglijst, maar het is tevens het elftal met de minste verliespunten. Zij hebben echter alleen een wedstrijd minder gespeeld dan koploper HZ’75. De wedstrijd  tegen Kruisland op de dag van de start van het carnaval werd gestaakt door wanordelijkheden en de KNVB heeft in deze zaak nog geen uitspraak gedaan

Oranje Blauw’14 haalde zestien punten uit zeven wedstrijden. Daarbij steunen ze vooral op een sterke defensie dat tot nu toe slechts negen tegentreffers hoefde te incasseren.

Op 18 november leed Oranje Blauw’14 de enige nederlaag tot nu toe. In Standdaarbuiten was SVC met 4-0 te sterk. Ook tegen Beek Vooruit werd puntverlies geleden. Op eigen veld bleven ze op 2-2 steken.

Verder is opvallend in de statistieken dat ze met ruime cijfers van Papendrecht 2 wonnen en net als Dubbeldam met 3-0 te sterk waren voor de koploper.

Dat Dubbeldam 4 een zware wedstrijd tegemoet gaat, toont de uitslag van afgelopen zondag wel. Toen verpulverden ze TPO/VOV met maar liefst 9-0

Dubbeldam 4 verloor zelf enkele weken geleden van de fusieclub uit Moerdijk st TPO/VOV. De andere nederlaag leed Dubbeldam in de eerste speelronde tegen Papendrecht. Begin november werd gelijk gespeeld tegen BSC. Met acht verliespunten staat Dubbeldam gedeeld derde met 16 punten uit acht wedstrijden.

Maar zoals gezegd verkeert Dubbeldam 4 momenteel in een goede vorm. Na een zevenklapper tegen Virtus, werd koploper HZ’75 1 op eigen veld op een 0-3 nederlaag getrakteerd.

Sven Koster houdt ons wekelijks op de hoogte van de belevenissen van dit team middels geweldige wedstrijdverslagen.
Klik in onderstaand overzicht op verslag of de titel van de wedstrijd om dit nog eens terug te lezen