Selecteer pagina

Topscorer Zebratoernooi SSW is Tim van den Enden
Topscorer Tim van den Enden

Tijdens het Zebratoernooi van SSW heeft Dubbeldam net naast de hoofdprijs gegrepen. 
Op de eerste avond versloeg SSW heel verrassend Emma. Daarna was het de beurt aan RCD tegen Dubbeldam. De zwart-witten van de Reeweg kwamen al snel op voorsprong, maar tien minuten voor het einde tekende Tim van den Enden voor de gelijkmaker (lees ook: https://bit.ly/3AA6U4N )
Vervolgens was Dubbeldam te sterk in de afsluitende strafschoppenserie.

Op de slotdag speelde Dubbeldam tegen sc Emma. Deze wedstrijd werd voorafgegaan door SSW tegen RCD. De gastheren hielden RCD heel knap op 0-0 en dus wist Dubbeldam dat er gewonnen moest worden om de titel te kunnen pakken.
Dubbeldam begon dan ook goed want al vroeg in de wedstrijd stuurde Sjors Volder met een mooie pass Tim van den Enden diep. Oog in oog met de keeper haalde hij verwoestend uit en zette Dubbeldam op voorsprong. Daarna liet Dubbeldam het initiatief aan sc Emma maar gaf weinig kansen weg. Vanuit het niets viel vlak voor rust toch de gelijkmaker.
Aan het einde van de wedstrijd kreeg Dubbeldam nog behoorlijke kansen om de winst alsnog te grijpen. Helaas ontbrak met vaak aan kracht bij de inzetten en werd een schot van Tim van den Enden van de doellijn gehaald. (zie ook: https://bit.ly/2VULwbv)
Zo werd SSW winnaar van het eigen toernooi en werd Dubbeldam verdienstelijk tweede.

Toch viel er nog meer te vieren want Tim van den Enden was in beide wedstrijden trefzeker en werd daarmee topscorer van het toernooi. Hij kreeg hiervoor een mooie prijs. Gefeliciteerd Tim.

Prijswinnaar Tim van den Enden