Dit seizoen hebben we geprobeerd zoveel mogelijk wedstrijdstatistieken vast te leggen en de meeste teams hebben hier geweldig bij geholpen waarvoor veel dank.
Zo hebben we alle doelpuntenmakers genoteerd en een rangschikking gemaakt alleen op basis van competitiewedstrijden omdat niet alle teams beker- en of oefenwedstrijden hebben gespeeld.

Op de eerste plaats is geëindigd Sjors Volder met 33 treffers in 22 wedstrijden. Met zijn eigen team Dubbeldam 2 kwam hij in 20 wedstrijden tot 31 doelpunten en bij het eerste maakte hij in twee invalbeurten ook twee doelpunten. De eerste was in de uitwedstrijd tegen Pretoria, met zijn tweede treffer redde hij de eer voor Dubbeldam in de uitwedstrijd tegen Charlois.

Een knappe tweede plaats voor Nick Willemstijn met 22 treffers uit 20 wedstrijden.
Dennis Geschiere bezet de derde plaats met 21 treffers uit 22 wedstrijden. Hij had de pech dat de wedstrijd tegen Blankenburg kwam te vervallen waarin hij negen keer tot scoren kwam.

Ook een hoge notering voor Dubbeldam 6 speler Marcel van den Berg Hij scoorde eveneens 21 keer maar dan in 19 wedstrijden.
Tevens mag hij zich dit seizoen koning van de assist noemen. Maar liefst 10 keer kwam uit een pass of voorzet van hem een doelpunt en dat is zeker zo belangrijk als zelf scoren. Zijn ploeggenoten Jordy Staphorst en Daniel de Jager kwamen tot resp 9 en 7 assists.

Dubbeldam 4 spelers Boy Tomesen en Pieter Bosua stonden beiden zes keer aan de basis van een treffer