Selecteer pagina

Topper aan de Schenkeldijk

Topper aan de Schenkeldijk

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
25/1114:003e klasse2018 - 2019

Eindelijk eens een echte topwedstrijd aan de Schenkeldijk. De laatste weken speelde Dubbeldam al tegen sterkere tegenstanders maar deze wedstrijden werden op verplaatsing afgewerkt. Nu komt de ploeg met de minste verliespunten Coal naar De Schenkeldijk.

Vorig seizoen speelde Dubbeldam ook al tegen Coal en beide keren wonnen we geflatteerd met 4-1.
Zo hadden we het op eigen terrein  lang moeilijk tegen deze tegenstander en werd het verschil in de slotfase gemaakt door Sven den Engelsen.

Coal is aan een ijzersterk seizoen bezig. Van de zes gespeelde wedstrijden won Coal er vijf. Nooit met een groot verschil maar voldoende om drie punten bij te kunnen schrijven.
Alleen tegen het lastige WCR kwamen ze niet verder dan een gelijkspel

Afgelopen weekend won Coal de Oldegaarde derby van Charlois. Ze konden nooit afstand nemen, maar wisten wel de zege uit het vuur te slepen.

Op de teampagina van Coal staan de resultaten tot nu toe behaald en klik je vervolgens op de titel van de wedstrijd vind je meer informatie over de betreffende wedstrijd

Dubbeldam kende een geweldige start van de competitie met vijf zeges op rij. Alleen in de eerste wedstrijd tegen DRL moesten we (te) veel tegengoals incasseren, maar daarna hielden we vier wedstrijden op rij de nul en scoorden ze er voorin lustig op los. Nu moeten we hierbij wel aanmerken dat dit niet tegen de sterkste broeders van de derde klasse was.

Tegen angstgegner Charlois kwam er zand in de motor. Net als vorig seizoen werden we afgetroefd op felheid en liepen we tegen de eerste nederlaag aan. Een week later herstelden de mannen zich enigszins in de thuiswedstrijd tegen de studenten van Taurus. Al moeten we wel zo eerlijk zijn dat het verschil minder groot was dan de 4-0 stand zou doen vermoeden. Roy de Graaf keepte een sterke wedstrijd en Taurus ontbeerde een afmaker anders had deze wedstrijd ook anders af kunnen lopen.

Afgelopen zondag begon Dubbeldam uiterst gedreven aan de uitwedstrijd tegen de nummer 3 WCR. Zelfs het missen van een strafschop in de eerste minuut werd goed opgepakt. In de achtste minuut kwamen we toch op voorsprong en kregen kansen om deze verder uit te bouwen.

Halverwege de eerste helft raakte Dubbeldam de controle kwijt en kregen we in korte tijd twee tegentreffers te incasseren. Dit deed Dubbeldam wankelen, terwijl WCR alleen maar sterker werd. Toch konden we verdere schade voorkomen.

Na de pauze kwam Dubbeldam als herboren uit de kleedkamer en kreeg kans op kans. Het was wachten op de gelijkmaker tot de scheidsrechter na 65 minuten besloot te stoppen met deze wedstrijd. Bijzonder jammer, want we zagen weer het goede spel van Dubbeldam terug komen.

DOELPUNTENGEMIDDELDE DUBBELDAM

PUNTENVERLOOP DUBBELDAM 1

STAND VERLOOP DUBBELDAM 1