Selecteer pagina

Terheijden was de kluts kwijt

DD1-media-2022-2023 | 0 Reacties

Dubbeldam – Terheijden 3-3 (0-2). 0-1 Luc Span, 0-2 Jason Joossen, 0-3 Max Brouwers.

 

Met twee overwinningen uit de laatste twee wedstrijdem was Terheijden met een goede reeks bezig. Deze reeks leek vandaag in de wedstrijd tegen Dubbeldam te worden voortgezet. Tachtig minuten lang speelde Terheijden namelijk een uitstekende wedstrijd. ,,We hadden geen kans tegen gehad voor de 3-1. De wedstrijd hadden we volledig onder controle en er was tot aan de tachtigste minuut niks aan de hand.”

Vanaf die tachtigste minuut ging het dus mis voor de ploeg van Vrolijk. Hiervoor steekt hij zijn hand deels in eigen boezem. ,,In de loop van de wedstrijd hadden meerdere spelers van ons een gele kaart gepakt. Om het risico op een rode kaart te ontlopen, besloot ik hen te wisselen. Na deze wissels stond de organisatie niet helemaal goed meer, dit lag trouwens absoluut niet alleen aan de invallers, en gaven we heel de wedstrijd weg. Met name na de 3-1 raakte we in paniek. Dubbeldam rook hun kans en begon elke bal de zestien in te pompen. Deze ballen vielen voor Dubbeldam goed en hier maakte ze gretig gebruik van door te scoren. Daarnaast waren we onrustig aan de bal, we hadden nog meerdere kansen op een vierde goal, maar die aanvallen speelde we slecht uit.”

 

Uiteindelijk is het voor Terheijden een wedstrijd om van te leren, zo gafVrolijk aan. ,,We zullen als team bij elkaar komen om te kijken waar het mis is gegaan. Daarnaast leer ik hier ook van. Volgende keer zal ik waarschijnlijk niet zoveel spelers wisselen als we voorstaan.”
Bron: BN de Stem

Related Articles

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een onoverzichtelijke situatie in het doelgebied. Xander reageerde het meest...

Lees meer