Resultaten

Club1e Helft2e HelftDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 1000Loss
Sliedrecht 2235Win

Na een goede voorbereiding waarin we vier zeges en een nederlaag boekten, begon vandaag het “echte” werk voor Dubbeldam. Een flinke groep spelers viert nog vakantie en dus was het voor de staf even puzzelen. Wim Wouters is inmiddels toegevoegd aan de begeleidingsstaf van Dubbeldam.
Reeds om 12.00 uur stond deze bekerconfrontatie geprogrammeerd. Het bestuur heeft besloten deze week nog niet op het hoofdveld te spelen ondanks groen licht van de Gemeente en dus was het kunstgrasveld van Dubbeldam de plaats van handeling.

Na enkele dagen met iets minder weer was het deze zaterdag heerlijk, maar rond het kunstgrasveld zelfs erg warm.
Gelukkig hebben beide partijen hier last van. Dubbeldam leed heel veel balverlies en waar we in de voorbereiding vaak mooie combinaties zagen, ging men nu vaak voor de individuele actie. Doordat het veld erg lang werd gehouden door Dubbeldam, kreeg Sliedrecht veel vrijheid om te counteren.

Op het moment dat Dubbeldam iets beter in de wedstrijd leek te komen, counterde Sliedrecht heel eenvoudig naar 0-1. Net voor de onderbreking kreeg Sliedrecht weer veel ruimte om te voetballen en zij maakten hier gretig gebruik van 0-2.
Keeper Dylan Koorneef voorkwam een nog grotere achterstand bij rust.

Na de pauze kwam Dubbeldam iets feller uit de kleedkamer. Niet dat het spel veel beter werd, maar we creëerden wel enkele kansen. We maakten het onszelf erg lastig door veel onnodig balverlies te lijden en dit zorgde ook voor de inleiding naar de 0-3.
Dubbeldam stelde daar met een kopbal over van Jordy Wouters en een schot dat gepakt werd door de keeper van Rory van der Weijden weinig tegenover.

Een snelle uitbraak over de rechterflank van Sliedrecht en een mooi schot in de lange hoek betekende 0-4 en het geloof in een goed resultaat was volledig verdwenen bij Dubbeldam.

Fabian Kaljee, Mike Behr en Damian Pomper kwamen nog in het veld voor Wesley Borsboom, Enzo van de Vossenberg en Dennis Geschiere.
Zij konden het tij echter ook niet meer keren, sterker het was Sliedrecht dat de eindstand op 0-5 bepaalde.

Volgende week staat de tweede bekerwedstrijd uit tegen De Alblas op het programma. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Dubbeldam 1

Kevin Bosman Verdediger
Fabian Kaljée Verdediger
Wesley Borsboom Middenvelder
Jordy Wouters Middenvelder
Jim Voll Middenvelder
Damian Pomper Middenvelder
Sven Weijts Verdediger
Max Bresser Verdediger
Dennis Geschiere Aanvaller
Enzo van de Vossenberg Middenvelder
Rory van der Weyden Middenvelder
Mike Behr
Dylan Koorneef Keeper
 

Hoofdtrainer: Richard Smaal
Teammanager: Edwin Scheurwater
Verzorger: Joey Bakker
Hoofdtrainer: Wim Wouters

Sliedrecht 2