Selecteer pagina

Tegenstander Charlois vloerde bijna de aanstaande kampioen

Tegenstander Charlois vloerde bijna de aanstaande kampioen

Zondag speelt Dubbeldam tegen Charlois. Een moeilijke wedstrijd voor Dubbeldam want uit verloren we kansloos met 3-0. Gisteren maakte Charlois het de aanstaande kampioen erg lastig ondanks dat ze meer dan een halve wedstrijd met een man minder stonden.
Hieronder het verslag van voetbalrotterdam
Het is Meeuwenplaat niet gelukt het duel bij sv Charlois te winnen. De formatie van trainer Martin Klomp speelde aan de Oldegaarde met 2-2 gelijk.
Jack Punselie opende de score na enkele minuten spelen. SV Charlois vergat in die fase de score uit te breiden maar zag twee goals wegens buitenspel worden afgekeurd. Vlak voor rust kopte Lesley Bax Meeuwenplaat op gelijke hoogte en moest sv Charlois na een domme rode kaart van Halit Ayvaz met tien spelers verder.

 
Lesley Bax (Meeuwenplaat) kopt de 1-1 binnen. Foto: VoetbalRotterdam.nl

Na rust kregen beide ploegen kansen op een voorsprong. De net ingevallen Melvin van Breugel tekende vlak voor tijd voor de 2-1. Niet veel later wist Meeuwenplaat door wijfelend optreden in de defensie van SV Charlois nog gelijk te maken. Raymond Gouw tekende voor die treffer.
SV Charlois (zo) – Meeuwenplaat 2-2 (1-1). 3. Jack Punselie 1-0, 41. Lesley Bax 1-1, 82. Melvin van Breugel 2-1. 85. Raymond Gouw 2-2.