Selecteer pagina

Steun Reinier tijdens de Roparun

Steun Reinier tijdens de Roparun

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven

Reinier

Reinier steunen kan ook middels een financiele bijdrage voor het goede doel waar hij voor loopt! ;
Zoals sommige van jullie weten ga ik aankomend weekend de Roparun lopen. 530 km van Parijs naar Rotterdam voor het goede doel.
Als jullie nog willen doneren voor dit goede doel kan dat via onderstaande website.
Ga erna naar team 345 team VRZHZ Samen Sterk en dan naar mijn naam( staat helaas Renier ipv Reinier maar ben het wel ?)
https://donaties.roparun.nl/doneren