Selecteer pagina

Sterren in mineur: Wederom voetballoze zondag voor Dubbeldam 3

Sterren in mineur: Wederom voetballoze zondag voor Dubbeldam 3

Het sterrenensemble was nog een aantal dagen aan het genieten van de demonstratiepartij die zij afgelopen zondag weggaven en juist op het moment dat de focus weer op de volgende tegenstander moest gaan liggen kwam er wederom teleurstellend nieuws: Victoria 03 heeft de wedstrijd gecanceld. In 5 weken tijd heeft het sterrenensemble nu 2 wedstrijden gespeeld, want ook vv Virtus durfde het niet aan de gang richting de schenkeldijk te maken om de ploeg in vorm te gaan stoppen.
Nu beschikken we dit jaar over een zeer brede selectie niet alleen qua postuur maar ook numeriek. Vorig jaar echter kampte we ook regelmatig met een tekort een giganten, maar door iedere week sleuren van onze captain/rots in de branding/ coach/ aanvoerder/geep/ivoortandXL  hebben wij  nooit hoeven afbellen. Gek dat wij dit seizoen al 3 maal teleurgesteld zijn.  Zou het dan toch de vorm van de Gnoe zijn die de manschappen van Victoria ( of liever gezegd Victorienee ) zo bang maakt? De passes van Patblikkie , hebben ze gehoord dat onze zelfbenoemde, niet ingeente, tikkienikkie  zo makkelijk het net weet te vinden?  Of hebben ze vernomen dat onze cleansheetDanny dit jaar schier onpasseerbaar is? Het kan van alles zijn maar feit is wel dat wij nu in onze glorie-mars worden afgeremd.  Eeuwig zonde dunkt mij,  want zondag was nog maar een speldenprikje. Er zit nog veel rek in deze jeugdige, ( denk aan Olie, Johan en Dick vd Net) gretige groep.
Maar zonder gekheid, en ik hoop dat de tegenstanders meelezen, het is wel bijzonder vervelend dat er zo gemakkelijk kan worden afgemeld.  KNVB doe hier iets aan!! Ik snap dat jullie nog even druk zijn met de tuchtzaak van Johan B alias de Hakkelaar van de Schenkeldijk  maar zodra dat klaar is graag aandacht voor al die angsthazen die onze zondag verpesten.
Zeker gezien de klasse waar we spelen kun je er van uitgaan dat het puur hobby is. De ploegen zullen niet meer de illusie hebben dat ze nog het eerste kunnen halen, of dat er ook nog maar een kleine vorm van ontwikkeling zal plaatsvinden. Dus zoek mensen uit andere teams, bel een jongere oom of fanatieke neef op of kom desnoods met 10 man, maar kom gewoon! (mocht de reden iets ernstigs ten grondslag hebben kan je dit stukje als niet geschreven beschouwen) …
Ons hele trainingsschema is nu ook in de war. Deze week stond in teken van combinatiespel en explosiviteit. Er gebeuren sowieso gekke dingen want vandaag heeft zelfs Rory aka Joop Uilenbril zich aangemeld om te komen trainen. Al die voetballoze zondagen schoppen ons ritme behoorlijk in de war.  Nu moet Johan zondag de hele middag naar de woonboulevard. Dat gun je die jongen ook niet. Nick moet nu naarstig op zoek naar een kantine die wel bier schenkt en de Gnoe zal zijn lange tochten door de binnenstad weer moeten voortzetten, Jeroen moet de hele dag fotos maken om het Instagramgehalte van zijn vrouw op peil te houden, Victoria 03 jullie worden bedankt! Dit zullen we niet vergeten dus zodra de wedstrijd plaats zal vinden, kunnen jullie de borst natmaken. De Gnoe is dan gretiger dan ooit, Wijnier zal dan ook weer op zoek gaan naar de poort, Jesper zal dan ook weer 3 kansen verprusten (oke dat is dan niet zo erg voor jullie) en bij HazardtandXL zal iedere kans een goal zijn!
Ook de supporters zullen behoorlijk teleurgesteld zijn. Die moeten nu 2 weken wachten om hun helden weer aan het werk te zien. Helaas… het ligt niet aan ons! Zondag 26 november verwachten we weer de supporters in vele getalen te zien.
Volgende week zondag spelen we bij MOC’17 uit. Gewezen scheidsrechter is overigens D. De Boeff, its all in the name zeggen ze dan : dat belooft wat! Twee Dick de Boefen op een veld dat moet wel een knotsgekke partij worden.  Mocht je je vervelen kom gerust langs! Fijn voetbalweekend voor een ieder die wel mag spelen, wij moeten wachten…Alweer!