Selecteer pagina

Stem van Dordt: Dubbeldam vrijwel zeker van “Poule Hoog”

Stem van Dordt: Dubbeldam vrijwel zeker van “Poule Hoog”

De Dordtse derdeklassers Dubbeldam en RCD kwamen niet in actie. RCD zag het thuisduel met OHVV afgelast. Dubbeldam is voor dit kalenderjaar al klaar. Pas 20 januari mag de ploeg weer voor de competitie de wei in.

Afgelopen dinsdag zette Dubbeldam bij WCR een 2-1 achterstand om in een knappe 2-3 zege. Het duel wed eerder gestaakt en dinsdagavond uitgespeeld. Dennis Geschiere tekende voor beide Dubbeldamse treffers, de tweede en belangrijkste in de slotminuut.

Doordat Blankenburg wegens herhaaldelijk niet opkomen uit de competitie werd gezet moest de ranglijst weer eens op de schop worden genomen. Eerder gebeurde dat al na het terugtrekken van Victoria’04. Het betekent dat de competitie is gereduceerd tot dertien clubs die een halve competitie draaien. Voor Dubbeldam staan er nu nog drie duels op het programma. Alle drie thuis met als tegenstanders Besiktas, OHVV en SEP. Zoals bekend kwalificeren de eerste zes in de eindstand zich voor de promotiecompetitie met kansen richting tweede klas. Op basis van de resultaten van vandaag heeft Dubbeldam uit die drie wedstrijden aan een punt genoeg voor kwalificatie.

NB: een plek bij de eerste drie levert een extra thuiswedstrijd op, dus zeker iets om nog voor te strijden

Bron: Stem van Dordt