PATRICK DE KIEVITDUBBELDAM 5

Patrick de Kievit heeft een hele schare trouwe fans want ook deze week is hij verkozen tot man of the match bij Dubbeldam 5 – DIA 8. Helaas leverde zijn prestatie voor het team niets op want de wedstrijd ging verloren. Eigenlijk was de beste man van het veld scheidsrechter Peter Kloens

 

 

Joost de LeeuwDUBBELDAM 4

Bij Dubbeldam 4 ging de strijd tussen Joost de Leeuw en Kevin de Ruiter. Ook in de extra poll ging het gelijk op. Uiteindelijk kreeg Joost 1 stem meer.

Gefeliciteerd Joost

 

 

Patrick StolkDUBBELDAM 3

Ook hier was een extra poll nodig om de winnaar toe te wijzen. Aanvoerder Nick Willemstijn was zo eerlijk om te zeggen dat zijn ploeggenoot Patrick Stolk deze week deze titel verdiende voor zijn prestatie in de topper tegen JEKA. Zijn advies werd overgenomen en dus won Patrick met grote meerderheid.

Gefeliciteerd Patrick

 

 

 

Robin van DijkDUBBELDAM 2

Wat een geweldige overwinning van Dubbeldam 2 in de topper tegen Virtus. De strijd om de titel speler van de week was erg spannend. Mischa Brassien die de volledige productie op zich nam kreeg heel veel stemmen. Onze doelman Robin van Dijk kreeg er net 1 meer. Hij redde zijn team ook enkele keren met fantastische en haast onmogelijke reddingen.

Gefeliciteerd Robin!

 

 

 

DUBBELDAM 1

Heel veel spelers kregen stemmen bij Dubbeldam 1 en lange tijd leek doelman Roy de Graaf met de eer speler van de week te gaan strijken. Uiteindelijk kreeg Wesley Borsboom deze eer toebedeeld. Zoals hij zelf zei: voor het eerst in negen jaar weer gescoord!!
Smet op zijn wedstrijd was wel de rode kaart.

Toch gefeliciteerd Wesley!!