Selecteer pagina

Spits van 3 is keeper van 1 en 2

Spits van 3 is keeper van 1 en 2

Evenement: eerste training 1 augustus 2020 om 11.00 uur

PosClubGGDPts
1153238
2153136
3152334
4152128
515626
615424
715-521
814-216
915-1716
1015-1313
1115-2511
1216-1410
1316-415

 

Spits van 3 is keeper van 1 en 2

Dubbeldam en RCD maakten gisteren allebei geen aanspraak op de winst in een tegenvallende Dordtse derby. Daarom had iedereen wel vrede met de doelpuntloze remise aan de Schenkeldijk (0-0), al werd de uitkomst met tegengestelde gevoelens ontvangen.

,,Ik heb er veel respect voor hoe de jongens het de laatste weken oppakken. We stonden goed en gaven bijna niets weg. Als we in balbezit nog iets rustiger waren geweest, hadden we voorin misschien nog iets meer kunnen creëren. Daar moeten we nog aan werken.’’

In een wedstrijd waarin kansen zeer schaars waren, kwam RCD één keer serieus in de buurt van een treffer. De inzet van Mitch Bos in de slotfase vloog echter rakelings naast. Een zege was te veel van het goede geweest voor RCD, dat aan de hand van de routiniers Arnoud Haagsma, Bas Verhoeven enRachid Zenzen echter vrij eenvoudig op de been bleef tegen titelkandidaat Dubbeldam.

Logischerwijs was de trainer van de gastheren minder te spreken over het resultaat. ,,Deze wedstrijd bevestigde voor mij weer waarom ik eigenlijk een hekel aan derby’s heb. Er zit toch spanning op, waardoor de ploeg nauwelijks coachbaar is. Aanvallend hebben we veel te weinig gebracht. Enerzijds is dat een compliment aan RCD dat compact stond, maar een Dubbeldam in normale doen moet dat kunnen uitspelen. Als het dan voetballend niet lukt, moet je het maar opportunistisch proberen, maar dat zag ik ook niet terug’’, zei Brasco Tuvaljevic.

 

 

Normaal ben ik spits in het derde, al heb ik wel vaker gekeept, hoor. ’s Morgens stond ik ook al op doel bij het tweede

 

Nick Willemstijn, speler Dubbeldam 3, keeper Dubbeldam 1 

Zijn team was juist bezig aan een inhaalrace op de koplopers, die mogelijk tot een periodetitel zou leiden. ,,Dat wordt nu wel moeilijk, want dan moeten er twee ploegen boven ons punten gaan morsen. Positief is dat we nog altijd bovenin meedraaien en weinig weggaven.’’

Daardoor hield de opvallendste man op het veld de nul. Het doel van Dubbeldam werd bij afwezigheid van Robin van Dijk (blessure) en Roy de Graaf (privé-omstandigheden) verdedigd door Nick Willemstijn. ,,Normaal ben ik spits in het derde, al heb ik wel vaker gekeept, hoor. ’s Morgens stond ik ook al op doel bij het tweede. Een druk dagje dus, maar dat doe ik graag om de club te helpen. Gelukkig kreeg ik weinig te doen’’, zei Willemstijn voordat hij met een welverdiend biertje uitrustte na zijn inspanningen.

Dubbeldam (zo): Willemstijn; Borsboom (77. Van den Enden), Stam, Bosman, Schrauwen; Van Pelt, Koster, De Graaf, Van de Vossenberg (46. Van Ingen); Van der Weijden (67. Weyts), Geschiere.

RCD: Meijdam; Schrauwen, Frank, Haagsma, Amperse; Verhoeven, Martis, Dusseldorp; El Yaakoubi (89. De Kreij), Zenzen (70. Zwang), Bos (82. Marchena).

Bron: AD de Dordtenaar

Dubbeldam 1 nieuws

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis...

Lees meer

Volg Dubbeldam op social media

Op onze social media kanalen vind je live video’s, foto’s en ook updates van live verslagen op deze website. Volg ons ook en mis niets van deze leuke teams.