Ron en Fabian KaljeeDUBBELDAM 6: Ron Kaljee

Dubbeldam 6 begon de competitie uitstekend met een nipte zege op Virtus uit Zevenbergen.
Met maar liefst 38,5% van de stemmen is Ron Kaljee uitverkozen tot man of the match.
Gefeliciteerd met deze uitverkiezing Ron.

Patrick de KievitDubbeldam 5: Patrick de Kievit

Vorig jaar maakte hij een droomtransfer naar OCHO. Dit jaar promoveerde het gehele team tot Cinco en direct in de eerste wedstrijd wordt Patrick de Kievit, mede door zijn treffer verkozen tot man of the match.
Gefeliciteerd Patrick!

Dubbeldam 4: Armando Springvloed

Armando SpringvloedDe eerste competitiewedstrijd leidde nog niet tot een overwinning.
Papendrecht 2 was met 2-4 te sterk.
Met ruim 38% van de stemmen kozen de bezoekers van onze website en social media Armando Springvloed als speler van de week.
Gefeliciteerd Armando.

 

Danny SoetemanDubbeldam 3: Danny Soeteman

Onze sterren begonnen met een knappe 3-1 zege op Boeimeer. We lazen het enerverende verslag van Erik Tak. In de verkiezing van man of the match leek Nick Willemstijn er met de titel vandoor te gaan, maar op het laatste moment werd hij bijgehaald door Danny Soeteman. In de beslissende poll stemde aanvoerder Nick ook voor zijn doelman die uiteindelijk de eervolle vermelding krijgt. Gefeliciteerd Danny

Koen BoutensDubbeldam 2: KOEN BOUTENS

Bij Dubbeldam 2 was de verkiezing van speler van de week bijna net zo spannend als de wedstrijd. Zondag speelde Dubbeldam 2 onnodig met 1-1 gelijk tegen Zundert. Sjors Volder kreeg veel stemmen. Toch zag het er lang naar uit dat doelman Robin van Dijk, die zijn ploeg enkele keren knap redde, er met deze eervolle vermelding vandoor zou gaan.
Uiteindelijk won invaller Koen Boutens met 24,6% van de stemmen deze verkiezing.
Gefeliciteerd Koen!

dennis geschiereDUBBELDAM 1: DENNIS GESCHIERE

Ook voor de wedstrijd DRL – Dubbeldam werd veel gestemd.
In de krant werd Dennis Geschiere maandag al verkozen tot man of the match en onze bezoekers waren het hier volkomen mee eens. Met vier treffers drukte hij dan ook een flinke stempel op de wedstrijd. Twee daarvan mocht hij maken vanaf 11 meter, maar zijn eerste treffer was heel knap geplaatst.
Gefeliciteerd Dennis