De afgelopen week hebben ongelooflijk veel bezoekers van deze website hun stem uitgebracht, waar wij oprecht heel blij mee zijn. De volgende spelers krijgen een eervolle vermelding

Marcel van den Berg, Dubbeldam 6DUBBELDAM 6: Marcel van den Berg

Het kon haast niet missen. Marcel van den Berg is met bijna 50% van de stemmen verkozen tot speler van de week bij Dubbeldam 6. Hoewel de wedstrijd tegen Hoeven met 6-4 verloren ging, scoorde Marcel vier keer!.
Uiteraard voetbal je niet alleen en kregen ook diegene die een assist afleverden veel stemmen.

Gefeliciteerd Marcel

 

 

Tom BusinkDUBBELDAM 4: TOM BUSINK

Op de website voetbal.nl werd Maurits van Kreeft verkozen tot man of the match en ook in onze poll kreeg hij veel stemmen. Toch leek Renato Pasqualicchio die zijn rentree op de velden opluisterde met twee treffers er met de eer vandoor te gaan.
Uiteindelijk was het doelman Tom Busink die twee weken geleden al speler van de week bij Dubbeldam 2 werd, die 1 stem meer kreeg en dus verkozen tot speler van de week

Gefeliciteerd Tom

Nick WillemstijnDUBBELDAM 3: NICK WILLEMSTIJN

Ook bij Dubbeldam 3 door de vele stemmers een spannende strijd. Wie het verslag van Erik Tak heeft gelezen, waren er velen die voor deze eervolle vermelding in aanmerking kwamen. De winnaar van deze week Nick Willemstijn misschien eigenlijk wel het minste. Waar het hem nooit ontbreekt is aan inzet, maar hij had duidelijk last van de zaterdagavond. Toch laat hij sterren als Danny Soeteman, Jeffrey Stam en Dennis Wols met ieder 15% van de stemmen achter zich. Nick kreeg een kwart van de stemmers op zijn hand.

Gefeliciteerd Nick

 

 

Ricardo ArkesDUBBELDAM 2: RICARDO ARKES

Koen Boutens leek voor de derde keer in korte tijd met  de eer man of the match VVR – Dubbeldam 2 te gaan strijken. Op het laatste moment werd hij echter gepasseerd door rechtsback Ricardo Arkes. Hij kreeg uiteindelijk ruim 30% van de stemmen.

Gefeliciteerd Ricardo

 

Stan van PeltDUBBELDAM 1: STAN VAN PELT

Totaal geen spanning bij Dubbeldam 1 wie er met de overwinning vandoor zou gaan. 45,7% van de stemmers kozen voor Stan van Pelt. Onze rechtsback brak met zijn treffers net voor en net na het rustsignaal het verzet van Steeds Hooger.

Gefeliciteerd Stan