De speler van de week verkiezing bij Dubbeldam 3 was eigenlijk een tweestrijd tussen doelman Danny Soeteman en aanvoerder Nick Willemstijn.

Beiden hadden afgelopen zondag een bijzondere rol in de bekeroverwinning van Dubbeldam 3 op Boeimeer. De wedstrijd eindigde in 3-3, waarna Dubbeldam 3 de tegenstander in de straffenschoppenserie met 10-11 elimineerde.
Danny Soeteman keepte een geweldige wedstrijd en wist in de strafschoppenreeks ook enkele elfmeter trappen te stoppen.

Nick Willemstijn scoorde de openingstreffer, maar wist uiteindelijk in de strafschoppenserie vooral een hoofdrol op te eisen.
Hoewel hij meestal na een doelpunt erg spraakzaam is, hebben zijn medespelers nu al dagen niets van hem vernomen.
De politie is sinds zondagmiddag naar hem op zoek. Alleen bij de GAMMA in Breda is hij nog gesignaleerd met een touw in zijn handen, aldus de schrijver van de geweldige wedstrijdverslagen. De politie heeft al een opsporing verzocht verspreid, maar tot op heden geen reactie gekregen.

Zijn teamgenoten hopen dat hij toch voor zondag iets van hem te vernemen, want een wedstrijd zonder Nick is wel heel erg rustig. Inmiddels is hij gekozen tot speler van de week, dus dat moet een trigger zijn om weer van zich te laten horen.

Gefeliciteerd Nick