Marcel van den BergDUBBELDAM 6

Marcel van den Berg is bij de wedstrijd van Dubbeldam 6 tegen Sprundel 6 verkozen tot speler van de week. Helaas deze week geen punten voor het zesde maar Marcel was met een doelpunt en een assist bij beide doelpunten van Dubbeldam betrokken.

Gefeliciteerd Marcel

 

 

Patrick de KievitDUBBELDAM 5

Een negenklapper voor Dubbeldam Cinco. Menno Burgers tekende voor een derde van de productie, toch werd hij niet gekozen tot speler van de week . Deze eer was met bijna 25% van de stemmen voor Patrick de Kievit, ondanks dat hij ruim 20 min te laat bij Dubbeldam verscheen.

Gefeliciteerd Patrick!

 

Armando Springvloed

 

DUBBELDAM 4

Vorige week verkozen tot speler van de week vanwege zijn actie om Beukie voor de voetbalsport te behouden. Deze week scoorde hij een treffer en daarna werkte zijn knie niet meer mee. Hopelijk komt dat snel goed. Gefeliciteerd Armando Springvloed metje benoeming tot speler van de week

 

 

 

 

RoryDUBBELDAM 3

De winnaar bij de wedstrijd had zware concurrentie van zijn drie keer scorende broer. Toch verkozen de bezoekers van deze website en Facebook hem tot speler van de week.

Gefeliciteerd Rory

 

DUBBELDAM 2

Deze verkiezing was niet spannend. De winnaar maakte deze wedstrijd drie treffers waarbij de laatste op een heel belangrijk moment. Want ondanks de ruime voorsprong leek Dubbeldam heel de wedstrijd uit handen te geven

Gefeliciteerd Jurgen

 

Robin van DijkDubbeldam 1

Heel opmerkelijk werd niet een van onze topscoorders Dennis Geschiere met 9 of Jerry van Ingen met 8 treffers gekozen. Zij kregen ieder 25%. Onze doelman kreeg echter 37,5% van de stemmen. Hij hield inderdaad de nul deze wedstrijd.

Robin gefeliciteerd