Selecteer pagina

Gele kaarten worden niet meegenomen naar het volgende seizoen, uitsluitingen wel. Mocht je nog een schorsing van het vorige seizoen open hebben staan, dan moet deze wel in dit seizoen uitgezeten worden. Schorsingen uit het bekertoernooi uitsluitend in de bekerwedstrijden. Uitsluitingen opgelopen in de competitie, leiden NIET tot schorsing voor het bekertoernooi maar voor de competitie

Bron KNVB:
Iedereen in het amateurvoetbal begint het seizoen 2019/’20 weer met nul gele kaarten, zowel in de beker als reguliere competitie. Wanneer iemand echter nog een uitsluiting van het vorige seizoen heeft staan, wordt deze meegenomen naar het komende voetbaljaar.

Wanneer een uitsluiting is opgelopen in een competitie- of nacompetitiewedstrijd dan moet deze worden uitgezeten in de eerste competitiewedstrijd(en) van het nieuwe seizoen 2019/’20. Bij een uitsluiting in het bekertoernooi geldt deze voor de eerste bekerwedstrijd van het komende seizoen.

Mocht een team geen beker spelen, maar wel een speler hebben die hier nog een uitsluiting heeft staan, dan wordt deze meegenomen naar het eerstvolgende seizoen waarin de speler met het team wel is ingeschreven voor het bekertoernooi.