Selecteer pagina

Scheidsrechter staakt WCR – Dubbeldam

Scheidsrechter staakt WCR – Dubbeldam

RHOON – De wedstrijd WCR (zo) – Dubbeldam is voortijdig tot een einde gekomen. Nadat er in de 67ste minuut een opstootje op het veld plaatsvond bekeek de leidsman de situatie en besloot naar de kleedkamer te vertrekken. Vervolgens kwam hij ook niet meer terug om samen met de elftallen de wedstrijd naar een goed einde toe te brengen.

Al in de eerste minuut van de wedstrijd leek het mis te gaan. Dubbeldam kreeg, volgens aanwezigen onterecht, een strafschop toegekend maar de gasten wisten niet met het buitenkansje om te gaan.

Toch kwam de koploper in de derde klasse op voorsprong maar het was WCR dat via Van der Ent en Joaquin de score verrassend wist om te buigen naar een voorsprong voor de ploeg uit Rhoon.

Een knappe winst leek in de maak totdat het uiteindelijk in de 67ste minuut mis ging en de scheidsrechter van dienst de wedstrijd voor de eerste keer en direct staakte.

De KNVB moet zich nu buigen over de gevolgen van de gestaakte partij die ongetwijfeld op een later moment moet worden uitgespeeld.

bron: rtvalbrandswaard.com