Selecteer pagina

sc Gastel conditioneel ten onder tegen prima Dubbeldam

sc Gastel conditioneel ten onder tegen prima Dubbeldam

Het begint een beetje een langspeelplaat op herhaling te worden. Maar misschien raken we hiermee wel de kern. Al weken kan Gastel een uur goed mee, op 33 toeren Kwalitatief mooi ritme gaat het goed. Helaas schakelen de tegenstanders over het algemeen na een uur een tandje bij. Wat stelt Gastel daar tegeover? Inderdaad niks aangezien trainen een vies woord is.
Dit bleek ook weer tegen Dubbeldam, echt een prima ploeg. Gastel hield ondanks de magere bezetting (dank aan Eddy, Kevin,Sam en Rick voor de sanvulling) prima stand en kwam zelfs op een voorsprong. Een goede vrije trap van Wesley Verstraten werd door Joost Ossenblok knap binnen gekopt. Ondanks dat Dubbeldam beter was toch knappe voorsprong voor Gastel bij rust.
Na rust werd Dubbeldam sterker en 20 minuten voor tijd viel helaas de gelijkmaker. Veel te snel daarna viel de 2-1 en Gastel was op. Keihard gewerkt en leeg geknokt. In de laatste minuten ging Gastel 1 op 1 voetballen. Gastel kreeg kleine kansjes maar helaas counterde Dubbeldam naar 3-1.
Conclusie; degene die er waren hebben zich kapot grknokt, maar ongelukkige blessures,
domme kaarten en te makkelijk afmelden maken het 3e kwetsbaar. Dat we iedere week een uur goed mee kunnen en daarna afhaken zegt iets over de trainingsintensiteit. Gelukkig was er op de vrije zondag in ieder geval aandacht voor de xxx-RUST verhouding!

Bron: sc Gastel