Selecteer pagina

Regioclubs schieten raak in bekerduel

Regioclubs schieten raak in bekerduel

DORDRECHT-In de bekercompetitie was het zaterdagmiddag bij enkele duels prijsschieten. Zp eindigde aan de Dordtse Schenkeldijk de regiostrijd tussen Dubbeldam zondag en ZBC’97 onbeslist in 5-5.
Na een indrukwekkende minuut stilte voor Dirk Dalebout begon de Dordtse gastheer dramatisch aan de tweede bekerwedstrijd. Na 12 minuten keek Dubbeldam al tegen een 0-3 achterstand aan. Halverwege de eerste doorgang herstelden de Dordtenaren zich en kregen meer grip op de wedstrijd. Een uitstekende doelman van ZBC’97 hield Dubbeldam eerst nog drie keer van dichtbij van scoren af.Nadat Jordy Wouters een grote kans weer op de doelman schoot, scoorde hij in de rebound toch de 1-3. ZBC’97 bracht vervolgende de marge weer naar drie goals door de 1-4. Mika Gutierrez Oliva scoorde hierna de 2-4 en vervolgens was Dubbeldam een minuut later helemaal terug in de wedstrijd door de 3-4 van Jordy Wouters. Dubbeldam pushte door in de tweede helft en daar was Jordy Wouters met de 4-4-
Dubbeldam leek de wesdtrijd naar zich te trekken na de 5-4 van Dennis Geschiere maar toch sloeg ZBC’97 toe met de 5-5. Kort voor tijd kwam ZBC’97 na een rode kaafrt nog met tien man te staan, maar hiervan profiteerde Dubbeldam echter niet.

Bron: Dordt Centraal