Selecteer pagina

Penalty??

Penalty??

Evenement: eerste training 1 augustus 2020 om 11.00 uur

Club Nieuws

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een...

Lees meer

Volgende wedstrijden

 

Penalty??

29. Norris Hennekam 1-0, 47. 1-1, 70. Kevin Kluijtmans 2-1, 82. Jeffrey Vos (pen.) 3-1.

Dubbeldam speelde zowel het eerste kwartier van de wedstrijd en het eerste kwartier na de rust aardig mee, maar werd verder niet gevaarlijk. ,,Zij hadden na twintig seconden al op 0-1 moeten komen. Gelukkig voor ons ging die bal er niet in”, aldus Gudok-trainer Ronald Boudewijn.

Het meest bijzondere aan de wedstrijd waren de laatste tien minuten. Een sportief duel eindigde met een hoop gedoe. ,,Dubbeldam was het niet eens met de penalty die wij, na een handsbal van hen, kregen”, aldus Boudewijn. ,,De scheidsrechter vond dat de speler in kwestie een onnatuurlijke houding had en legde de baal op de stip. Dat zorgde voor de discussie, maar al met al hebben wij verdiend gewonnen.”

Bron: bd.nl

lees meer : penalty//Tilburg//TSV Gudok

Dubbeldam 1 nieuws

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis...

Lees meer

Volg Dubbeldam op social media

Op onze social media kanalen vind je live video’s, foto’s en ook updates van live verslagen op deze website. Volg ons ook en mis niets van deze leuke teams.