Selecteer pagina

Pakt Dubbeldam toch nog punt(en)?

Pakt Dubbeldam toch nog punt(en)?

Zondag 18 november werd de wedstrijd WCR – Dubbeldam in de 67ste minuut gestaakt door scheidsrechter Jansen bij een stand van 2-1 in het voordeel van de ploeg uit Rhoon. Morgen worden de laatste 23 minuten en blessuretijd uitgespeeld onder leiding van dhr Laros.

Een week na deze gestaakte wedstrijd speelde WCR een uitwedstrijd in Rotterdam tegen Charlois. Zij hielden hier een nare smaak aan over. Niet alleen verspeelden zij twee punten door een 1-1 gelijkspel, ook kregen 4 spelers een gele kaart en werd een rood kartonnetje getoond aan WCR.
Ondanks de kaartenregen leek WCR toch de volle buit mee te kunnen nemen, maar in de slotfase kwamen de Oldegaarde-bewoners langszij en zat aan dit doelpunt een buitenspelluchtje.

Gisteren stond een thuiswedstrijd tegen DRL op het programma. WCR moest de nodige personele wijzigingen doorvoeren waardoor automatismen ontbraken. Mede ook door gemakzucht kom DRL op voorsprong komen.
Jeremy van der Ent kon met een knappe individuele actie 5 spelers van DRL uitspelen en de keeper passeren en zo de gelijkmaker aantekenen.
De 1-1 stand was tevens de ruststand.

In de tweede helft was DRL geen schim meer van de ploeg voor rust en War maakte daar gretig gebruik van. De ploeg uit Rhoon speelde een leuk tweede bedrijf en liep uit naar 6-1.

Voor Dubbeldam valt er weinig te verliezen en mogelijk nog wel een of drie punten te halen. Als we zo spelen als het begin van de eerste en het begin van de tweede helft op 18 november liggen er kansen voor Dubbeldam.
Veel succes mannen!!