Selecteer pagina

Op bezoek bij de hekkensluiter

Op bezoek bij de hekkensluiter

Een eigen doelpunt en strafschop zorgden voor de tegentreffers. Het doelpunt van Dubbeldam gemaakt door Daniel de Jager

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
28/0412:006e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
RSV 62Win
Dubbeldam 61Loss

RSV 6

2

Dubbeldam 6

Locatie

Sportpark RSV
Sprundelseweg 34, 4715 RC Rucphen, Nederland

Na een week carnaval vieren hervat Dubbeldam 6 de competitie met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter RSV uit Rucphen. Hoewel Dubbeldam op een prachtige vijfde plaats op de ranglijst staat, pakken ze slechts zelden punten in een uitwedstrijd. Van alle uitwedstrijden werd alleen van Schijf gewonnen. Hopelijk kan hier tegen de nummer laatst van de competitie verandering in komen.

Dubbeldam 6 zal het waarschijnlijk zonder doelman Richard Lokenberg moeten doen. In de warming-up voor de thuiswedstrijd tegen Victoria’03 twee weken geleden blesseerde hij zich aan zijn pink. Deze ging uit de kom, dus het lijkt hoogst onwaarschijnlijk dat hij er al weer bij is.
Ondanks deze tegenslag in de voorbereiding won Dubbeldam 6 wel de laatste wedstrijd en wel met 6-1.

RSV vinden we zoals gezegd terug op de laatste plaats. Van de elf gespeelde wedstrijden wonnen ze een keer en speelden een keer gelijk. Deze vier punten werden in de eerste twee speelronde van deze competitie gehaald. In september wonnen ze de eerste wedstrijd van Unitas’30 met 2-3 en een week later volgde een gelijkspel tegen Beek Vooruit. Daarna volgden louter nederlagen. In de laatste wedstrijd voor het carnaval werd met maar liefst 8-0 verloren van Virtus