Selecteer pagina

Onnodig puntenverlies
Toen Maikel Steenbakker vlak voor tijd uit een vrije trap zijn ploeg fraai op 1-2 zette leken de drie punten richting Dordrecht te gaan. De vrije trap ontstond na een pittige overtreding op Jerry van Ingen net buiten de zestien. Uit een soort wanhoopsoffensief perste de thuisploeg echter toch nog een punt uit de wedstrijd via een onnodige vrije trap.
Na dik een half uur werd Dubbeldam onverwacht geconfronteerd met een 1-0 achterstand na een counter. De formatie van trainer Ries Fok herstelde zich goed maar moest tot tien minuten na rust wachten op de dik verdiende gelijkmaker. Rick de Graaf kopte uit een hoekschop de 1-1 binnen. Dat smaakte naar meer vonden ze bij Dubbeldam. Met de fraaie treffer van Maikel Steenbakker in de 88ste minuut leek Dubbeldam naar drie punten te koersen maar helaas kwam de thuisploeg toch nog langszij: 2-2. In blessuretijd was Jerry van Ingen op aangeven van Stan van Pelt nog dicht bij de winnende goal maar hij kwam net iets te kort. Bij Dubbeldam maakte keeper Davey van Pelt overigens weer een sterke indruk. Zondag ontvangt Dubbeldam Skikkerveer.
*UPDATE: Slikkerveer stopt met zondagvoetbal
Komende zondag ontvangt Dubbeldam een andere ploeg uit de regio Rotterdam, het door velen als kampioenskandidaat aangeprezen Slikkerveer. Die club besloot overigens afgelopen vrijdag per ledenvergadering eind dit seizoen te stoppen met het zondagvoetbal en ‘horizontaal’ over te stappen naar het zaterdagvoetbal. Wat niet betekent dat de 109 jaar bestaade club voor spek en bonen aan de lopende competitie deelneemt. De eindstand dit seizoen bepaalt immers op welk niveau Slikkerveer instroomt in het zaterdagvoetbal.
Bron: Fred van Dongen

Jerry aast op promotie

klik op foto voor uitvergroting

Derby eindigt onbeslist

    Door Fred van Dongen Dordrecht - RCD’s vleugelverdediger Nathan Heuser kreeg na afloop van de stadsderby met Dubbeldam terecht extra complimenten van zijn trainer John de Wit. Terwijl RCD nog maar met z’n tienen stond zorgde Nathan met zijn goal dat RCE toch een...