Selecteer pagina

ODE AAN DE CULTHELD VAN DUBBELDAM

ODE AAN DE CULTHELD VAN DUBBELDAM

Iedere club heeft er wel een. Een cultheld. Een speler met een speciaal tintje. Een jongen die door de supporters op handen gedragen wordt. Een publiekslieveling. Een speler die altijd 200% geeft, in welk team hij ook opgesteld wordt. WIJ hebben die ook. Sjors Volder. Misschien niet het type Messi, Ronaldo, Zlatan maar een jongen met een speciale gave. Hij weet het publiek voor zich te winnen.Hij weet te scoren.
VOL-DER-IN!
Wat maakt je nou precies zo’n clubheld. Nou, een aantal dingen. Het maakt niet uit in welk team hij speelt, hij geeft alles, hij heeft een ongelooflijk clubgevoel, het is een jongen van de club met een hart voor de club (wel een vereiste). En hij kan scoren!
Een cultheld moet scoren. En dat deed Sjors. Al heel vaak op beslissende momenten. Ook in Dubbeldam 1. Hij schoot zo de winnende binnen tegen Right oh’ waardoor ze kampioen werden maar hij maakte vele mooie en vooral belangrijke goals! Vandaag deed hij mee in Dubbeldam 2 in een cruciale wedstrijd en scoorde 3 keer! Dubbeldam 2 won vandaag met 4-3 van Madese boys in een krankzinnige wedstrijd. Zoals gezegd; het maakt niet uit waar hij moet spelen als die maar het zwart-wit gestreepte shirt aan kan en de mouwen kan oprollen om er weer 90 min VOL tegen aan te gaan. Dat is een Clubman. Een Cultheld. Volder-In! Drie keer. Ode aan de publiekslieveling. Ode aan Sjors.