VVR 3 vs Dubbeldam 3 (On time)

Aanstaande zondag de laatste uitwedstrijd van 2018 voor onze sterren van Dubbeldam in Rijsbergen tegen de plaatselijke voetbalvereniging VVR.

VVR is best of the rest zoals ze wel eens zeggen. JEKA en Dubbeldam steken er ver bovenuit en dan komt op de derde plaats VV. Daar waar Dubbeldam en JEKA 25 resp 24 punten hebben verzameld, staat de teller voor VVR op 14 al moet wel gezegd worden dat zij 1 wedstrijd minder speelden.

VVR won tot nu toe vier van de acht wedstrijden, speelde twee keer gelijk en verloor ook twee keer.

VVR begon de competitie met een gelijkspel tegen IFC. De eerste nederlaag werd geleden tegen Boeimeer al was het met 3-2 wel erg nipt.
Na deze nederlagen volgden twee goede overwinningen met ruime cijfers.

De laatste weken zit de klad een beetje in de prestaties van VVR. Op de elfde van de elfde verloren ze met maar liefst 0-5 van UVV’40 en een week later bleven ze op 2-2 steken tegen PCP.
Afgelopen weekend kwam VVR niet in actie

 

Dubbeldam staat nog altijd fier aan kop van de ranglijst.
Zo saai als de resultaten zijn van hun wedstrijden, tot nu toe werden eigenlijk alle wedstrijden gewonnen, zo enerverend zijn hun belevenissen rond de wedstrijden die wekelijks fantastisch beschreven worden door Erik Tak.
En mocht Erik er een keer niet zijn, dan wordt dit zoals afgelopen weekend voortreffelijk waargenomen door Koen van Kalkeren. Geweldig mannen!

Enig opmerkelijk punt in de resultaten vormt de wedstrijd tegen IFC. Toen Dubbeldam in de 70ste minuut gelijk maakte, leidde dit tot het nodige commentaar van spelers uit Ambacht. De officiele KNVB scheidsrechter stuurde 2 spelers voor 10 min met een gele kaart naar de kant, maar het hele team stapte uit het veld.

In eerste instantie was 2-2 als eindstand doorgegeven, maar de scheidsrechter had een rapport naar de KNVB gestuurd. De status wijzigde toen in gestaakt, maar afgelopen week werd toch 2-2 weer als eindstand ingevoerd.
Dit zou niet moeten mogen, straks stapt een team na een kwartier al van het veld als ze op voorsprong komen.
Onze mannen verdienen het dat deze beslissing grondig wordt onderzocht

Klik op verslag om alle verhalen nog eens terug te lezen