Selecteer pagina

Nog 4 finales voor Dubbeldam 1

Nog 4 finales voor Dubbeldam 1

De verhoudingen in wedstrijdaantal in de 3e klasse D ligt erg scheef, maar ons vlaggenschip komt nog vier keer in actie voor de reguliere competitie. De laatste thuiswedstrijd gaat niet door vanwege het terugtrekken van BZC/Zuiderpark door de KNVB.
Dubbeldam staat op een knappe tweede plaats op de ranglijst en is koploper van de tweede periode. FC IJsselmonde heeft een verliespunt minder, maar moet het inhaalduel wel eerst zien te winnen.
Dubbeldam kent wel een heel lastig slot van de competitie want tegen drie van de vier resterende tegenstanders hebben we het heel lastig gehad. Zo verloren we thuis van de tegenstander van aanstaande zondag OHVV en in de uitwedstrijd tegen Charlois waren we volstrekt kansloos. Tegen Virtus kwamen we 3-1 voor en leek de wedstrijd gespeeld. Maar in een kwartier tijd werd de stand omgebogen naar een 3-4 achterstand. Gelukkig redde Jerry van Ingen in de slotfase nog een punt voor Dubbeldam. De wedstrijd tegen HWD werd in de vrieskou een gemakkelijke prooi door twee treffers van Jerry van Ingen
Klik op de foto voor een uitvergroting van de standen