Selecteer pagina

Moeizaam seizoen Victoria’04 tot nu toe

Moeizaam seizoen Victoria’04 tot nu toe

moeizaam seizoen

Onze tegenstander van aanstaande zondag maakt tot op heden een heel moeizaam seizoen door. Met slechts twee punten zijn zij op de veertiende en laatste plaats van de rangschikking in de derde klasse D terug te vinden. Wel moet opgemerkt worden dat zij minder wedstrijden gespeeld hebben

2 maanden

In de eerste twee maanden waren er dus louter nederlagen te noteren voor Victoria’04. Dubbeldam trakteerde de Vlaardingers op 15 oktober tot de grote nederlaag tot dan toe. We wonnen op eigen veld met 7-1. Twee weken later verloren ze eveneens in Dordrecht met 5-0 van RCD. Op eigen terrein werd zowel van OHVV ls Besiktas met 1-4 verloren.

Eerste punt in november

Op 26 november behaalde Victoria’04 het eerste punt tegen COAL. Ondanks een goede start van de Vlaardingers kwam COAL uit een counter op voorsprong. Nog voor rust maakt Robert Post met een hard schot de gelijkmaker. In de tweede helft gebeurde er weinig noemenswaardige dingen, zodat de ploeg van trainer Jerry Visser het eerste punt kon vieren.

Vreugde van korte duur

De vreugde over het behaalde punt duurde niet lang. Een week later kregen ze er in Zevenbergen tegen de nummer twee van de competitie genadeloos hard van langs 8-1. Cenqiz Akyol wist de eer te redden voor de derdeklasser. Maar verder kwam het team uit de Broekpolder niet.

trainingskamp Manchester

De ploeg ging tijdens de winterstop op trainingskamp naar Manchester. Niet alleen kregen zij een rondleiding in het stadion van de miljoenenploeg ook bezochten zij een wedstrijd

2018

Of het uitje naar Manchester van invloed is geweest valt niet te zeggen, maar Victoria’04 begon het nieuwe jaar goed. In de eerste wedstrijd werd direct een punt gepakt. Op eigen veld speelden de Vlaardingers met 1-1 gelijk tegen BZC/ Zuiderpark. Tegen deze ploeg van de Oldegaarde was Dubbeldam in de laatste wedstrijd van 2017 nog onderuit gegaan.
Afgelopen weekend verloor Victoria’04 echter kansloos met 2-0 van OHVV

Koploper

Koploper en gedoodverfde kampioen Meeuwenplaat had het in de uitwedstrijd tegen Victoria’04 begin november erg lastig. Daar waar zij gewend waren alle wedstrijden met ruime cijfers te winnen, bleef het heel lang maar 0-1. Dit leidde tot frustraties bij de Hoogvlieters. In de 78ste minuut was Meeuwenplaat het niet eens met een beslissing van de dienstdoende scheidsrechter. Deze besloot eerst twee spelers met rood weg te zenden en een afkoelingsperiode in te gelasten. Na een kwartier besloot hij de wedstrijd definitief te staken.

eigen veld

Ondanks dat Victoria’04 roemloos hekkensluiter is en wij op eigen veld met grote cijfers wisten te winnen, mogen onze mannen er zeker niet lichtzinnig over denken. We hebben hier in de laatste wedstrijd in 2017 uit tegen BZC/Zuiderpark al eens de rekening voor gepresenteerd gekregen.
Daarnaast presteert Victoria’04 op eigen veld van Sportpark Broekpolder aanmerkelijk beter dan in uitwedstrijden. Niet alleen werden hier de twee puntjes gesprokkeld, ook het ijzersterke Meeuwenplaat had het heel lastig zoals hierboven beschreven.
[socialpoll id=”2485926″]