Selecteer pagina

Bart en Joyce in Bangkok

Onze bucketlijst heeft weer een aantal vinkjes erbij….?

Ondanks dat we donderdag geen planning meer hadden, zijn we uiteindelijk met een groepje van het hostel op Khao San Road beland. Wat een ervaring was dat!
Zoveel mensen op straat, overal muziek en heel veel alcohol?.. het fenomeen “buckets” stond op ons lijstje om te doen. Dit zijn echte emmertjes waaruit je je drankje drinkt. Misschien toch stiekem een beetje de diep in het emmertje gekeken?, maar het was geweldig om mee te maken!

Lichtelijk brak van ons avontuur “buckets op Khao San Road” stond vrijdag de fiets+boottocht van Co van Kessel Bangkok Tours op de planning, ook iets van ons lijstje!
Het verkeer was deze keer weer een uitdaging, maar gelukkig hadden we het dit keer wel net gereed!

Op een fiets door Bangkok, maar dan ook letterlijk overal doorheen.. smalle paadjes, drukke straatjes, winkeltjes, tempels, velden met bananenbomen. Het was erg indrukwekkend, maar ook heel warm! We waren dan ook blij dat we tussen het fietsen door konden genieten van een boottocht dwars door het oude gedeelte van Bangkok.
De tocht werd afgesloten met heerlijk Thais eten bij een lokaal restaurantje aan het water, puur genieten!❤️

De afgelopen dagen in Bangkok waren heel indrukwekkend! Het is een stad van vele uiterste, georganiseerde chaos, hele vriendelijke mensen, een mooie cultuur en heerlijk eten! We gaan zeker snel terugkomen om nog meer van Bangkok te zien!