Selecteer pagina

Meer wissels bij Dubbeldam 4 dan de treinreis van Leeuwarden naar Sittard

Meer wissels bij Dubbeldam 4 dan de treinreis van Leeuwarden naar Sittard

[sls id=”3″]

Normaal gesproken beginnen we met natuurlijk met de donderdagavond maar helaas was uw verslaggever afwezig door ziekte.

Één blik in de groeps whatsapp van Dubbeldam 4 verklapte wel dat het vinden van de schenkeldijk moeizaam verliep. En het vinden van de wil om te gaan trainen deze bewuste donderdagavond nog moeizamer.

Dat betekende weinig goeds voor de zondag die aanstaande was. 

We speelde namelijk tegen een directe concurrent.

SC Kruisland 4 kwam op bezoek aan de schenkeldijk en die stonden maar één plaats onder ons met evenveel punten. Alleen ons doelsaldo was beter.

Tevens wil in u gelijk vertellen dat ik de wissels in dit verslag achterwegen laat.

Waarom hoor ik u hardop achter uw scherm afvragen.

Dat komt namelijk omdat afgelopen zondag bij ons meer wissels hebben plaats gevonden als dat er op een gemiddelde treinreis van Leeuwarden naar Sittard plaatsvinden.

We gaan maar snel naar de wedstrijd zelf.

Trainer Bompa Hughes stuurde de volgende 11 namen de wei in:

Comando Kees offerde zich op om op het doel te gaan na duidelijk werd dat onze vaste doelbewaker Vladiknie Busink niet kon spelen.

De Lion, Damaru, Rooie Wim en SilverClean in de verdediging.

Adje op linkshalf en Tanktop Mike op rechts, Skreutem en Giggsie Bosua controleerde het centrum.

R-tox en Koster begonnen in de spits.

Vanaf het begin was Dubbeldam de betere ploeg.

Het duurde dan ook deze zondag wederom niet heel lang voordat we op voorsprong kwamen.

Na een schitterende combinatie tussen adje en R-tox op de rechterflank kwam adje oog in oog met de keeper.

De keeper wist de bal nog te keren maar Koster was goed meegelopen en stond op de goede plaats om half vallend met zijn grote teen de bal tergend langzaam nog net in het netje te werken. 1-0! 

Dubbeldam bleef heer en meester!

En het spannende duel waarvan iedereen dacht dat het een pittige middag zou gaan worden verliep eigenlijk zonder al te veel problemen voor Dubbeldam.

De 2-0 Viel dan ook niet heel veel later.

Rooie Wim gaf de bal leep tussendoor en met een heroïsche sprint was Ariestent Springvloed ,ja u leest het goed, zijn tegenstander te snel af en schoof het balletje beheerst achter de kansloze keeper in het hoekje. Tevens ook de ruststand.

Er waren nog wel wat mogelijkheden in de eerste helft , ik noem geen namen kuch.. Adje.. kuch.., maar die werden niet verzilverd.

De 3-0 heb ik helaas gemist.

In de wandelgangen werd mij verteld dat Vardy de doelpuntenmaker was met adje als aangever.

Uw verslaggever was namenlijk even een bezoek aan het brengen aan het water closet.

Tot mijn verbazing gaan de bezuinigen voor de nieuwbouw nu toch wel de spuigaten uitlopen.

Nadat er geen ranja meer geschonken werd na onze keiharde en uitputtende trainingen op de donderdagavond blijkt er nu ook geen geld meer te zijn om een nieuwe wc bril aan te schaffen voor de heren wc.

Dus op het moment dat ik bezig was met de langste squat uit mijn leven prikte Vardy het balletje in achter de doelman van Kruisland.

De 4-0 werd ook gemaakt door onze Vardy.

En wat ben ik blij dat ik dat doelpunt wel heb mogen aanschouwen.

Na een schitterende actie kwam hij vanaf de rechterkant het zestien meter gebied binnen en liet 3 tegenstanders dronken gespeeld achter om daarna het balletje beheerst in de korte hoek binnen te schuiven. Fenomenaal van onze topscoorder! 

Het 5e en laatste doelpunt was er ook een om in te lijsten.

Pietje Positivo ,die de hele wedstrijd al in dienst van het elftal speelde door zich een beetje terug te laten zakken, was voor een keer mee naar voren gekomen.

Hij speelde het balletje netjes af aan Frank die op de zestien naar het doel draaide en de bal zonder na te denken met een fantastisch schot in de linker bovenhoek deed belanden.

Frank is trouwens onze bonusspeler.

Hij zit namelijk niet officieel in ons team maar is er op een of andere manier wel gewoon bijna elke zondag bij. Klasse Frankie!

Zondag hebben we al een kleinigheidje gegeven maar bij deze willen wij als team ook Piet Pelikaan via hier nog even bedanken voor alle wedstrijden die hij in alle vroegte voor ons gefloten heeft.

Aankomend weekend heeft Dubbeldam 4 geen programma dus kunnen de mannen even allemaal bijkomen zodat we ons die week daar op kunnen gaan focussen op de uitwedstrijd tegenSTTPO/VOV 2.

Deze tegenstander staat momenteel 10e op de ranglijst maar mag natuurlijk niet onderschat worden dus zullen wij er ook alles aan doen om die 3 punten weer in de tas mee te nemen naar de Schenkeldijk!