Selecteer pagina

Makkelijke zege Charlois
Dordrecht (Am)
Han Steenbeek
Charlois (zo) was ook te sterk voor FC Dordrecht (Am). Op het eigen Sportpark Charlois was een zege van 2-0 genoeg voor de drie punten. De einduitslag was al met de rust bereikt.
Charlois begon voortvarend. In de vierde minuut was het al raak. Jeffrey van Veen liet een kanonskogel los vanaf zeven meter en de bal sloeg als een granaat in het dak van het doel en liet keeper Eelco Jansen kansloos; 1-0. Joop Warner, coach van de Rotterdammers: „Wij vergeten door te drukken en dat is bijzonder jammer. Dordrecht kwam toch nog een aantal keren gevaarlijk voor ons doel en voor hetzelfde geld loop je dan achter de feiten aan”.
NIEMAND RAAKT DE BAL
Charlois verdubbelde toch haar voorsprong. Een vrije trap aan de zijkant van het veld leverde een doelpunt op. Een overtreding op Van Veen was hier debet aan. Oualid Doughli, die in de tweede helft geblesseerd het veld moest verlaten, schoot de bal met een curve het strafschopgebied in. Niemand raakte de bal en ook goalie Jansen verkeek zich hierop; 2-0.
ZAKELIJK
De tweede helft liet de thuisclub het spel langzaam uit de handen glippen. Dordrecht had een sterk kwartier, maar effectief waren zij niet. Individueel was het soms sterk van Dordrecht zijde, maar zij vergaten elkaar de bal toe te spelen. Zakelijk werd de 2-0 voorsprong door de Oldegaarde bewoners in stand gehouden en behaalde zodoende haar tweede overwinning op rij in deze competitie. Komende zondag volgt een derby als HOV/DJSCR op bezoek komt. Warner: „De tweede helft werd er niets gecreëerd door ons, maar Dordrecht creëerde ook niets. Ik moet een compliment geven aan het team, dat er toch hard gewerkt is. Alleen jammer, dat wij het doelsaldo niet verder konden uitbouwen”.
 

Volgende wedstrijd