Selecteer pagina

Maand van de waarheid: nog 4 finales

Maand van de waarheid: nog 4 finales

Dubbeldam 2 begint als trotse koploper aan de maand van de waarheid.
De ploeg van Paul Wols heeft 4 punten voor op concurrent Groen Wit en zeven op Virtus.
Dit is een mooie uitgangspositie op weg naar een kampioensfeest aan het einde van deze maand.
Toch kunnen we nog niet te vroeg juichen want we krijgen alle concurrenten nog.

Aanstaande zondag speelt Dubbeldam 2 tegen Terheijden. Tegen deze ploeg heeft Dubbeldam 2 het altijd lastig. Vorig seizoen verloor Dubbeldam 2 twee keer van deze tegenstander. In het najaar verpletterde Dubbeldam 2 echter de Brabanders met een 1-12 overwinning.
Toch is er bij Terheijden in de winterstop iets veranderd en nu winnen ze vrijwel elke wedstrijd. Alleen Groen Wit en Steenbergen waren nog maar te sterk voor Terheijden en ze zijn inmiddels koploper en zonder puntverlies in de derde periode. Zij zullen dus zondag ook vol voor de zege gaan om deze titel aan het einde van de maand binnen te slepen.

Volgende week spelen we uit tegen Virtus. Lange tijd leek Dubbeldam met de ploeg uit Zevenbergen te strijden om het kampioenschap. Zij zijn het spoor echter na de winterstop helemaal kwijt en leden het ene na het andere puntverlies. Hoewel daar in Brabant op dit moment weinig mensen om malen. Twee weken geleden kreeg een speler van dit elftal een ernstig ongeluk tijdens zijn vakantie en een dag later is hij aan zijn verwondingen overleden. Wij wensen iedereen bij Virtus nogmaals veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

Op 19 mei valt waarschijnlijk op sportpark Schenkeldijk de beslissing als nummer 2 Groen Wit op bezoek komt. Dubbeldam heeft nog iets recht te zetten want de uitwedstrijd in Breda werd met grote cijfers verloren. Groen Wit heeft echter in 2019 alle wedstrijden gewonnen alleen tegen Steenbergen gelijk gespeeld.

Eventueel kan de titel ook een week later gepakt worden. Dan speelt Dubbeldam uit tegen Roosendaal. Deze ploeg strijdt nog tegen degradatie en nacompetitie om degradatie te voorkomen, dus zullen zich niet gemakkelijk gewonnen geven

DatumWedstrijdTijd/resultatenLeagueSeizoenLocatieArtikel
Dubbeldam 1 vs Raamsdonk 14e klasse2023 - 2024