Voor deze rubriek kan iedereen een bijdrage insturen naar webmaster@dubbeldamzondag.nl 
Het mag een verhaal, foto’s of video’s zijn van gebeurtenissen buiten het veld. 
Wij weten zeker dat er mooie verhalen zijn en kijken dan ook reikhalzend uit naar jullie bijdragen.

Een hele groep trouwe supporters volgt iedere week de verrichtingen van ons eerste team. Zelfs bij uitwedstrijden komen er vaak meer Dubbeldammers kijken, dan dat er thuispubliek is. En dat is best iets om trots op te zijn.
Hoe mooi is het niet als je langs de zijlijn staat bij een uitwedstrijd en je hoort van verre al muziek aan komen.
Dan weet iedere Dubbeldammer dat de gele Partybus in aantocht is. De sfeer en steun langs de lijn bevordert zeker de prestaties binnen de lijnen. Naar deze belevenissen zijn wij op zoek

Een mooi verhaal van dit weekend werd verzorgd door de staf van Dubbeldam 2. Toen zei zondagmorgen de kantine betraden zagen zij dat er nog niet schoongemaakt was. Later die ochtend moest Dubbeldam 3 thuis spelen tegen ZBC’97. Dus voordat ze naar Roosendaal vertrokken besloot de staf van het tweede de handen  uit de mouwen te steken en een bezem ter hand te nemen. Zo zorgden zij er voor dat de mannen van het derde hun tegenstanders in een nette kantine konden ontvangen.
Geweldig gedaan mannen! Dat zij later in Roosendaal ook nog eens de volle drie punten pakten, maakte het verhaal compleet.