Selecteer pagina

Knotsgekke slotfase

Knotsgekke slotfase

Dubbeldam 2 hervat pas op 10 februari de competitie met een uitwedstrijd tegen Zundert. Om weer in het ritme te komen werd een oefenwedstrijd geregeld. Na een week met vrieskou en sneeuw bleek het kunstgras op tijd schoon te zijn om deze wedstrijd te spelen. Te gast was Coal uit Rotterdam.

Dubbeldam 2 kwam vliegend uit de startblokken en al na drie minuten had Sjors Volder het net gevonden. Een snelle voorsprong beloofde veel voor deze wedstrijd. In de achtste minuut maakte onze spits er ook nog eens 2-0 van, maar het doelpunt werd door de scheidsrechter afgekeurd vanwege vasthouden.

In plaats van doordrukken kwam de ploeg uit Rotterdam na een kwartier spelen op gelijke hoogte 1-1.

Dubbeldam miste deze morgen een aantal spelers als Davey Geschiere, Mike Behr en Ricardo Arkes.

Omdat beide teams niet meer tot score kwam in de eerste helft, werd met een gelijke stand de kleedkamers opgezocht na 45 minuten.

Na een kwartier in de tweede helft bracht Jurgen Abrahamse Dubbeldam weer op voorsprong en even later pikte hij ook een tweede treffer mee. Zo stond een 3-1 stand op het scorebord met nog tien minuten te spelen.

Niets aan de hand zou je denken, maar Dubbeldam 2 weet het altijd nog spannend te maken. Eerst vergrootte Nick Willemstijn de score door de 4-1 binnen te tikken en ik moest nadrukkelijk vermelden dat het ook echt een intikkertje was, waarvan akte. Dit was de 85ste minuut, dus denk je nog steeds niets aan de hand.

Maar de concentratie verslapte en Coal scoort in de 87ste minuut 4-2 en twee minuten later 4-3.
Gelukkig behoedde Mischa Brassien Dubbeldam voor meer ellende en hij schoot in de 90ste minuut de 5-3 binnen, waarna de scheidsrechter gelijk een einde aan de wedstrijd maakte.