Selecteer pagina

Kethel Spaland moet passen

Kethel Spaland moet passen

VOETBAL – Uit bij Dubbeldam (Dordrecht) hielden de zondagvoetballers van Kethel Spaland één helft gelijke tred. Na wat ongelukkige scheidsrechterlijke beslissingen trok de thuisploeg aan het langste eind:
4-1.

door Ton de Leede
Het uit de 2e klasse gedegradeerde Dubbeldam gaf aan zo snel mogelijk terug te willen keren en dacht de gasten even opzij te kunnen zetten. De ploeg van Ruud Spierings kwam met 1-0 achter en leek te wankelen. Jaimy Vogelezang dacht er anders over en bracht zijn ploeg langszij (1-1)

Rode kaart

Na de thee kwamen de Dordtenaren op 2-1, waarna Glenn van Troost dichtbij de gelijkmaker was. Tot overmaat van ramp kreeg Gio van Troost uit het niets een rode kaart en was de strijd gestreden. De gastheren werden plots slimmer en benutten een penalty (3-1) en sloten af met 4-1. ,,We hebben goed gespeeld,” aldus Ruud Spierings, ,,tegen een ploeg die er alles aan heeft gedaan om zo snel mogelijk naar de 2e klasse terug te gaan keren. Wat ons betreft: mij lijkt het een mooi streven om in het linkerrijtje te eindigen.”
Bron: De Schiedammer online