Selecteer pagina

Kansen voor Cinco..

Kansen voor Cinco..

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
02/1212:006e klasse2018 - 2019

Aanstaande zondag reist Cinco af naar Rijen. Om 12.00 uur wordt afgetrapt tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Afgaande op de ranglijst ontlopen de teams elkaar niet veel, dus er zijn zeker kansen voor Cinco om drie punten aan hun totaal toe te voegen.

Rijen staat op de zevende plaats van de ranglijst met negen punten uit acht wedstrijden. Drie zeges en vijf nederlagen is het resultaat tot nu toe.

De wedstrijden van Rijen kenmerken zich vooral door een groot aantal doelpunten zowel voor maar zeker ook tegen getuige de 25 voor en 47 tegen.

In de eerste drie wedstrijden was er telkens een team dat zes keer scoorde. Zo verloor Rijen in de eerste ronde met 2-6 van sc Emma om daarna de volgende twee ronden zelf te winnen met 6-5 tegen Gilze en TVC/Breda. Dit zijn resp. de nummers 10 en 12 van de competitie.

Papendrecht doorbrak de serie van zes treffers want zij wisten zelfs 7 keer het net te vinden, terwijl Rijen 1 eretreffer mocht maken.
De laatste overwinning dateert van 28 oktober toen met 2-0 van Hardinxveld werd gewonnen.

Op 4 november was een telraam nodig bij de wedstrijd PCP – Rijen dat eindigde uiteindelijk in een 11-5 zege voor de ploeg uit Breda. Daarna volgde een 7-3 nederlaag tegen Baronie in Breda.
Ook afgelopen zondag verloor Rijen. Dit keer was Bavel met 0-6 te sterk.

 

 

Ook voor een overwinning van Cinco moeten we weer even terug in de tijd. Als we de verslagen mogen geloven ligt het zeker niet aan de voorbereidingen en de derde helft winnen ze altijd.

Met zeven punten uit acht wedstrijden staan zij net onder Rijen en kunnen de tegenstander van aanstaande zondag passeren als zij in Brabant weten te winnen.

In de resultaten van Cinco valt vooral de zege op de nummer zes Beek Vooruit op met 9-1.
Afgelopen zondag konden ze tot rust Baronie goed bijbenen getuige de 0-1 ruststand.
In de tweede helft zagen ze echter de Bredanaars weglopen.

De komende weken krijgt Cinco kans om te stijgen op de ranglijst. Gekeken naar de statistieken moeten er zondag kansen liggen tegen Rijen.
Daarna komt Cinco voor de winterstop nog 2 keer in actie en wel tegen de nummer 10 Gilze en hekkensluiter TVC/Breda dat nog geen punt heeft gehaald in zes gespeelde wedstrijden.

Succes Cinco!!