Selecteer pagina

Kan Dubbeldam 2 stunten tegen de koploper

Kan Dubbeldam 2 stunten tegen de koploper

Aanstaande zondag gaat Dubbeldam 2 op bezoek bij de koploper ’t Zand uit Tilburg
Mede door vele blessures kan ons tweede team nooit in dezelfde opstelling spelen.
Gelukkig krijgen ze wekelijks veel hulp van andere teams.
Zo heeft Reinier Wapperom al een paar wedstrijden meegedaan.
Ook zijn vele JO19 spelers wekelijks bereid een tweede wedstrijd te spelen. Nu is het natuurlijk wel een hele eer als je bij de senioren mag meedoen.
Dylan Koorneef keept al het hele seizoen in het tweede, maar ook de namen van Jim Voll, Mika Gutierrez, Sven Weijts  en Tim van den Enden staan regelmatig op het wedstrijdformulier.

2018

In het nieuwe kalenderjaar heeft Dubbeldam al een aantal goede wedstrijden gespeeld. Zo hadden we de derby tegen RCD moeten winnen, maar stond het vizier niet altijd op scherp waardoor we genoegen moesten nemen met een punt.
Tegen het veel hoger geklasseerde DESK en JEKA werd met maar 1 punt verschil verloren. Vaak onnodig, maar de mannen komen moeilijk tot scoren.
Twee weken geleden wonnen we verrassend tegen de nummer drie van de competitie Were Di. We hoopten dat dit het keerpunt zou zijn. Vorige week gaven onze mannen echter in de eerste helft tegen Terheijden niet thuis waardoor de ruststand 0-3 was. In het tweede bedrijf zorgde Mika Gutierrez met een treffer ervoor dat Dubbeldam terug kwam in de wedstrijd. Helaas bleek het niet voldoende en maakte Terheijden in blessuretijd nog 1-4.
Aanstaande zondag wacht dus een lastige klus tegen de koploper. Thuis leden we een 0-5 nederlaag, maar de laatste weken blijkt steeds dat Dubbeldam 2 beter voetbalt tegen de hoger geklasseerde tegenstanders.
Wij wensen onze mannen veel succes !