Selecteer pagina

Jubilarissen Dubbeldam 1 in het zonnetje gezet

Jubilarissen Dubbeldam 1 in het zonnetje gezet

Afgelopen zondag speelde Dubbeldam de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Uiteraard hopen wij dat we ons weten te kwalificeren voor de nacompetitie en dat er nog twee thuiswedstrijden zullen volgen.
Tijdens dit seizoen speelden een vijftal Dubbeldammers te weten Dennis Stam, Jerry van Ingen, Kevin Bosman, Enzo van de Vossenberg en Rick de Graaf hun 100ste wedstrijd in het eerste van onze club.
Deze groep kwam in Dubbeldam 1 nadat we enkele hele zware jaren achter de rug hadden. In het seizoen 2012-2013 werd al een omslag gemaakt en behaalden wij de nacompetitie in de vierde klasse. Helaas wisten wij niet te promoveren.
Een seizoen later werden we met groot verschil kampioen in de vierde klasse. Een jaar later wisten deze mannen deze prestatie te herhalen in de derde klasse. De kampioenswedstrijd op 10 mei bij Groen-Wit zullen we niet snel vergeten.
De start in de tweede klasse was ook boven alle verwachtingen, maar mede door zware blessures kwam Dubbeldam toen in de hoek waar de klappen vallen. Gelukkig wisten onze mannen via de nacompetitie degradatie te voorkomen.
Ook het afgelopen seizoen hadden we te kampen met vele blessures en nu wist men het vege lijf niet te redden, waardoor we dit seizoen weer met veel succes actief zijn in de derde klasse.
Ondanks deze moeilijke seizoenen bleven deze jongens Dubbeldam trouw. En hoewel de resultaten uitbleven gaven ze iedere week 100% voor onze club.
Wij zijn enorm trots op deze selectie en graag wilden we dan ook onze waardering laten blijken. 
Erik Jan Tak ontwierp schitterende posters met een foto van de speler en een persoonlijke tekst.
Tevens drukte hij deze af op aluminium en dit levert een prachtig resultaat op.
Na afloop van de wedstrijd sprak Gert Jan Geschiere de jubilarissen op geheel eigen onnavolgbare wijze toe en mochten zij hun presentje in ontvangst nemen.
Graag willen wij Dennis, Jerry, Kevin, Enzo en Rick nogmaals van harte feliciteren met deze mijlpaal en hopen we dat we nog lang van hen mogen genieten !!
Klik op de foto’s voor een uitvergroting van de prachtige schilderijen

Graag wil ik Erik Jan Tak ongelooflijk bedanken voor het ontwerpen en produceren van deze prachtige schilderijen