Selecteer pagina

Jerry van Ingen: we beseffen dat het beter moet

Jerry van Ingen: we beseffen dat het beter moet

De titanenstrijd in de derde klas tussen WCR en Dubbeldam haalde het einde helaas niet. Halverwege het tweede bedrijf besloot de scheidsrechter het duel te staken. WCR leidde op dat moment met 2-1, een stand die al bij rust was bereikt.

Dubbeldam opende sterk in Rhoon. Al na luttele minuten kreeg de ploeg een strafschop na een overtreding op de rappe Jerry van Ingen. Helaas mikte Jerry zelf vanaf elf meter op de paal. Toch kwam Dubbeldam op voorsprong met een fraaie stift van Dennis Geschiere (0-1).

Een kwartiertje later kwam WCR langszij (1-1). Na een misser in de Dubbeldamse verdediging nam de thuisploeg zelfs de leiding. Dat gebeurde in de rebound na een schot op de paal (2-1). Dubbeldam repliceerde met een stevig offensief maar kende geen geluk in de afwerking.

Ook na de hervatting ontbeerde de bezoekers het tikkeltje mazzel dat vaak nodig is om loon naar werken te krijgen. Het zat met name de koningsschutters Dennis Geschiere en Jerry van Ingen net niet mee op het moment suprème. En passant zette WCR het verdedigingswapen van de overtreding steeds meer in. Met name Dubbeldams Jim Voll werd slachtoffer. De scheidsrechter trad volgens aanwezigen weinig adequaat op. Dat vond de leidsman kennelijk zelf ook, want na zo’n 65 minuten hield hij het voor gezien en staakte het duel.

Jerry van Ingen: “Jaaa, een klein opstootje. De scheids besloot plots om te stoppen.. Niemand weet waarom. Hij is in elk geval in tranen naar huis gegaan”. Jerry over de onvoltooide wedstrijd: “Ik miste een penalty in minuut 1… De tweede helft begonnen we beter. Met zeker zes kansen was het wachten op de gelijkmaker. Maar goed, bij de eerste zes eindigen na een halve competitie is genoeg Dan gaan we weer op nul punten beginnen aan de vervolgcompetitie voor promotie naar de tweede kas. Wat we wel beseffen is dat het een stuk beter moet bij ons”.

Stand bovenaan na vandaag: Dubbeldam 7-18, Coal 6-16, WCR 5-11. Komende zondag is het Dubbeldam – Coal.

Bron: De stem van Dordt