Selecteer pagina

Jerry van Ingen: "terecht verloren, we waren te slap

Jerry van Ingen: "terecht verloren, we waren te slap

Dé topper van de dag in de derde klas was de confrontatie aan de Dordtse Schenkeldijk tussen het oprukkende Dubbeldam en hoogvlieger FC IJsselmonde. Het werd een vreemd, doelpuntrijk duel, waarin Dubbeldam met 3-4 het onderspit dolf.
De thuisploeg verspeelde onnodig een 2-0 voorsprong en kwam met 2-3 achter. Op mentale kracht werd als nog de gelijkmaker aangetekend maar toen de Rotterdamse gasten vlak daarop opnieuw scoorden was Dubbeldam ‘gebroken’.

slap

Dubbeldam-speler Jerry van Ingen een paar uurtjes na afloop over de teleurstellende nederlaag: “Ja, bij 2-0 leek er niks aan de hand . Nadat een vrije trap voor ons op randje 16 verkeerd was genomen komt IJsselmonde met een counter waarbij onze keeper onnodig de spits neerhaalt. Strafschop (2-1). Daarna kwamen de gasten met twee afstandsschoten op 2-3. We raakten toen heel slap. Op wilskracht kwamen we nog langszij maar een minuut later keken we tegen een nieuwe achterstand aan (3-4)”.
Met het resultaat kon Jerry uiteindelijk wel leven. “Terecht verloren want we waren veel te slap”. Het drietal Dubbeldamse treffers kwam op naam van – uiteraard – Dennis Geschiere (2x) en Stan van Pelt.
bron: Stem van Dordt