Selecteer pagina

Jerry van Ingen teleurgesteld: onnodige nederlaag

Jerry van Ingen teleurgesteld: onnodige nederlaag

In de strijd om de directe promotieplekken (nummers één en twee) in de zogeheten derde klas ‘hoog’ leed Dubbeldam een gevoelige nederlaag in Den Haag. Koploper HMSH pakte met 3-1 de volle buit en versterkte zo z’n promotieaspiraties.

Een teleurgestelde speler Jerry van Ingen namens Dubbeldam: “3-1 verloren, had niet gehoeven. Dit hadden we normaal gesproken makkelijk kunnen en moeten winnen. Dit was een cruciaal duel om directe promotie .En dan zo makkelijk verliezen is erg pijnlijk”.

Dubbeldam wist een 1-0 achterstand weg te werken via een treffer van Enzo van de Vossenberg (1-1). “Op ongelukkige en veel te makkelijke wijze kwamen we opnieuw achter (2-1). In de laatste minuut werd het uiteindelijk 3-1 uit een counter”, aldus Jerry van Ingen.

Hoe dan ook is promotie nog altijd in beeld voor Dubbeldam, al lijkt daar een lange weg voor noodzakelijk. De eerstkomende wedstrijd (12 mei thuis tegen WCR) wordt in elk geval opnieuw een cruciaal duel. Zoals bekend promoveren de nummers één en twee rechtstreeks naar de tweede klas en krijgen de ploegen die als derde, vierde en vijfde eindigen een herkansing via de nacompetitie.

*Stand HMSH 8-19, Wilhelmus 8-17, WCR 7-14, Coal 7-13, Dubbeldam en Full Speed 8-12. Er zijn nog drie speelronden te gaan.

Bron: Stem van Dordt