vertrek trainer

Januari 2019

Begin januari geeft trainer Richard Smaal aan dat hij stopt als trainer van Dubbeldam 1. In de praktijk is het hem enorm tegengevallen om verantwoordelijk te zijn voor twee groepen. Hij heeft daarom besloten wel door te gaan op de zaterdag. Enige tijd later maakt het bestuur de terugkeer van Brasco Tuvaljevic aan. Na een jaar Xerxes DZB keert hij terug aan de Schenkeldijk.

In combinatie met een fulltime baan is het trainen van twee elftallen enorm zwaar. Dit heb ik enorm onderschat.

lees hier het artikel “ik heb het onderschat”

Richard Smaal, trainer Dubbeldam in AD de Dordtenaar

oefenwedstrijd

Na de feestdagen speelt Dubbeldam in de tweede week van januari midweeks op het eigen kunstgrasveld tegen Asperen. Na een 3-1 ruststand wint Dubbeldam deze confrontatie met 5-3. Doelpunten werden gemaakt door Jerry van Ingen 2, Damian Pomper, Youri de Bruijn en Jordy Wouters

Voor de competitie begint spelen we ook nog op een dinsdagavond tegen Slikkerveer, koploper in een andere derde klasse en reeds geplaatst voor de promotiepoule. Dubbeldam is verre van compleet en verliest na een goede start met 4-1. De eretreffer van Dubbeldam werd gemaakt door Dennis Geschiere. 

competitiewedstrijd

Dubbeldam – Besiktas

De eerste wedstrijd na de winterstop is tegen een lastige tegenstander. Vorig seizoen won Dubbeldam gemakkelijk van Besiktas, maar in de zomerstop hebben ze enkele technisch vaardige spelers mogen verwelkomen. Besiktas heeft in deze wedstrijd ook iets om voor te strijden want zij kunnen zich nog bij de eerste zes scharen wat een plek in de kampioenspoule zou opleveren. Dubbeldam wint de wedstrijd wel maar het ging minder makkelijk dan de uitslag doet vermoeden.

Door een zege op Besiktas heeft Dubbeldam zich definitief geplaatst voor de kampioenspoule.

Dubbeldam 6 wint de eerste competitiewedstrijd van 2019 met maar liefst 6-1 van Victoria’03 en blijft sterk bovenin de competitie meedraaien

Dubbeldam – OHVV

Ondanks dat Dubbeldam zich al heeft geplaatst voor de kampioenspoule willen ze toch ook de laatste twee competitiewedstrijden winnen. Dat zou in de nieuwe competitiewedstrijd een extra thuiswedstrijd opleveren. Vorig seizoen had Dubbeldam het moeilijk tegen OHVV. Op eigen terrein verloren we van de ploeg uit Oudenhoorn en uit wisten we wel te winnen met dank aan een uitblinkende doelman Robin van Dijk. Deze editie werd echter een gemakkelijke prooi voor de zwart witten. 

oefenwedstrijd Dubbeldam 2

Dubbeldam 2 – Coal 2

Dubbeldam 2 bereidt zich als trotse koploper voor op de tweede seizoenshelft. Tegenstander in deze oefenwedstrijd is Coal van de Oldegaarde in Rotterdam. Ondanks verslapping in de slotfase wint Dubbeldam 2 toch vrij eenvoudig deze wedstrijd.

Als we echt willen promoveren moeten we beter gaan voetballen. We gaan nu te vaak mee in het spel van de tegenstander.

JORDY WOUTERS, speler Dubbeldam in Stem van Dordt