Selecteer pagina

In het nieuw en zonder training naar derde plaats

In het nieuw en zonder training naar derde plaats

Zondag 9 December,

Dubbeldam 4  6-0  Noordhoek 2

Na 2 weken rust te hebben gehad mochten we dan eindelijk weer aantreden voor een lekker potje voetbal. En niet te vergeten speelde we voor het eerst in onze nieuwe tenues.
Waarvoor veel dank aan Klikgordijn raamdecoratie en NoviPrint.
En natuurlijk ook wel een klein beetje aan Sportcentrum Dordrecht voor het goede werk.
Bij nieuwe tenues hoort natuurlijk een heuse teamfoto.

En dat geeft u gelijk de gelegenheid om de gezichten bij de namen van onze sterren te plaatsen.
Dubbeldam 4

dubbeldam 4 in shirt Klikgordijn

Achterste rij v.l.n.r.: Renato Pasqualicchio (R-tox) , Ralph van Andel (Andeloss, Ralph van Andel van Facebook) , Mitchell Wouters(Rooie Wim, Rouge) ,Maurits Kreeft(Vardy) ,Kevin de Ruiter(Adje) ,Valentijn Horst(Valentino) ,Nick Zilverschoon(Silverclean) ,Frank Kanters (Frankie Bonus) ,Marco Arkes(Commando Cees) ,Tom Busink (VladiKnie)

Voorste rij v.l.n.r.: Marcus Maleton (Damaru) ,Sven Koster(Koster) ,Mitchell Schreuder(Skreutem) ,Mike de Koning-Staal (Tanktop Mike) ,Boy Tomesen (MMA-Boy) ,Pieter Bosua(Pietje Positivo, Pietje Giggsie) ,Joost de Leeuw (De Lion) ,Davy Bosua(Trainer Bompa Hughes) ,Armando Springvloed(Ariestent)

Wederom is er afgelopen donderdag niet getraind want ja… Blessures ,het weer ,en zin om te trainen werkte gewoon allemaal even niet mee. 

Toch hadden we veel zin in deze wedstrijd. Tevens de laatste wedstrijd van dit jaar want de inhaalwedstrijd van aankomende zondag tegen SVC 2 is opnieuw komen te vervallen.

 De volgende 11 mannen werden door Trainer Bompa Hughes de plastic wei ingestuurd.
Valentino in het doel.
De Lion op rechtsback ,Rooie Wim en Tanktop Mike centraal en Silverclean op linksback.
Adje op rechtshalf ,Pieter Giggsie en Skreutem in het centrum en MMA-Boykie op linkshalf.
En Koster en Vardy in de spits.

We begonnen de wedstrijd niet sterk en met vlagen zelfs zeer slecht.
Positioneel stond het niet altijd goed en er werd regelmatig slordig balverlies geleden.
Toch kwamen we op een 1-0 voorsprong. Na een goede actie van Pietje Giggsie via de linkerflank legde hij de bal mooi bij de 2e paal waar Koster klaar stond om de bal simpel binnen te koppen.

Koster kreeg daarna nog een hele goede kans op de 2-0 maar hij heeft er een sport van gemaakt om de bal op de paal te mikken, zo ook deze keer WEER!

dubbeldam 4

De mooiste actie van de eerste helft komt toch wel op naam van Tanktop Mike.

Nadat de tegenstander er met een counter goed uit kwam veranderde Mike voor heel even in Usain “Tanktop” Bolt. Met een fenomenale sprint wist hij nog net tussen de tegenstander en de bal te komen en het gevaar af te wenden. Hij moest alleen wel gelijk gewisseld worden met een hamstring blessure.

Na een donderspeech van Bompa en wat tactische wijzigingen kwamen we de tweede helft wat sterker uit de kleedkamer.  We kregen steeds meer kansen en waren duidelijk de sterkere ploeg.
Het was dan ook MMA-Boy die de 2-0 voor zijn rekening nam.
Na een goede diepe bal van Rouge kon MMA-Boy de bal nonchalant langs de uitkomende keeper tikken. En na verschillende kansen en mogelijkheden was het Pietje Giggsie die de 3-0 binnenschoot.

Frankie Bonus kwam na een mooie actie op de achterlijn terecht waarna hij de bal rustig op de inlopende Pietje legde die daarna de bal simpel achter de keeper kon schieten.
De 4-0 kwam van de voet van onze opkomende linksback Silverclean. Ook hij had al wat “mogelijkheden” gehad deze middag maar kon die nog niet verSilveren.
Tot dat er een afvallende bal binnen het zestienmetergebied voor zijn voeten kwam en hij snoeihard uithaalde in het rechter hoekje en de keeper van Noordhoek kansloos liet.
Wederom was het Pietertje Giggsie die het net wist te vinden en zo de 5-0 binnen schoot.
Na een goede bal tussendoor van Skreutem kwam hij vrij op het randje van het zestienmeter gebied.
Hij besloot nog een keer te draaien en haalde verwoestend uit met zijn chocolade been en zag de bal keihard in de rechter bovenhoek belanden.

De 6-0 was misschien nog wel mooier ,van fenomenale klasse zou je het misschien wel kunnen noemen. Commando Cees was voor de verandering maar weer eens opgestoomd langs de rechterflank. Nadat hij in een duel in het zestienmeter gebied de bal nog net wist te behouden verraste hij vriend en vijand met een voorzet achter zijn standbeen. De bal kwam half hoog voor het doel waar Koster stond te wachten, hij liet zich voorover vallen en tikte de bal met een zogenoemde Scorpion Kick in de verre kruising. Een geweldige afsluiting van een geweldige seizoenshelft.
Dubbeldam 4

In de kleedkamer na afloop werd er ook natuurlijk nog even gepraat over wat iedereen in de winterstop gaat doen.

Zo ging Tanktop Mike het hardlopen weer oppakken ,of was het nou iets met zweepjes? Of alle twee… afijn hij zou het vast wel weten te combineren, zo is hij nou eenmaal.
Skreutem zat een beetje in zak en as want het was toch wel een hele lange tijd dat hij moet wachten voordat hij weer een lekker broodje bal bij Thea kan gaan halen.
Rooie Wim ging zich verdiepen in het draaien van een wasje zodat zijn vriendin dat dan niet elke keer zou moeten doen. Koster gaat hard op zoek naar steun binnen de KNVB om de rest van de wedstrijden dit seizoen te spelen zonder doelpalen. MMA-Boy en Damaru gaan hard werken aan hun band als schoonbroers want dat kan altijd beter volgens damaru, iets met dat hij nog niet echt geaccepteerd wordt in het gezinsleven van de famillie Tomesen.
En Trainer Bompa Hughes ging nog maar even op zijn gemakkie terugkijken op de mooie momenten die zijn mannen hem al geschonken hebben in de eerste seizoenshelft. 

Helaas gaat Vardy ons verlaten in verband met zijn Opleiding/Werk en speelt hij de 2e seizoenshelft niet meer mee met de vedettes van Dubbeldam 4. Natuurlijk hopen wij dat zodra hij weer met beide benen aan wal staat hij gewoon weer aansluit bij ons sterrenensemble. 

Wij wensen iedereen die wij niet meer tegenkomen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.