Selecteer pagina

HWD wil negatieve spiraal tegen Dubbeldam doorbreken

HWD wil negatieve spiraal tegen Dubbeldam doorbreken

Dubbeldam

ZONDAG 25 FEBRUARI 2018
aanvang; 14.00 uur
Sportpark Schenkeldijk
balsponsor: Menno Mientjes

FANTASTISCH WEEKEND

We genieten nog na van de topper Dubbeldam – Meeuwenplaat, waarin Dubbeldam een weergaloze eerste helft speelde. Het vizier moet echter weer naar aanstaande zondag als de inhaalwedstrijd tegen HWD op het programma staat. Want een overwinning op de koploper is super, het krijgt pas echt waarde als je deze wedstrijd ook wint. Het zal niet de eerste keer zijn dat we na een geweldige wedstrijd, een week later steekjes laten vallen.
Zeker nu spelers en trainer Brasco Tuvaljevic hebben uitgesproken in de top drie te eindigen en/of een periodetitel te pakken. En wie weet waar een nacompetitie dan toe kan leiden.

HWD

Tegenstander aanstaande zondag is HWD uit Rotterdam. De club is in 1930 opgericht en speelt de wedstrijden op Sportpark Taludhoeve in de Rotterdamse deelgemeente Overschie. Ze spelen in witte shirts met rode broek en rode sokken.
Eigenlijk heeft de club het gehele bestaan in de vierde klasse geacteerd, uitgezonderd 1983 en 1996. Deze seizoen speelden zij in de derde klasse, maar duurde het nooit langer dan 1 jaar. In de periode 2004-2008 speelden ze een iets langere tijd in de derde klasse.

Alles of niets

HWD heeft tot nu toe nog niet gelijkgespeeld. Tot nu toe wisten zij drie wedstrijden in winst om te zetten. De eerste overwinning was in de tweede speelronde tegen Pretoria R. De uitslag was 5-2. Toen was het wachten tot 19 november op de volgende zege. Dit was een nipte 3-2 overwinning op BZC/Zuiderpark. Vier weken later volgde een 3-0 zege op hekkensluiter Victoria’04. Opvallend is ook de korfbaluitslag tegen OHVV, deze wedstrijd verloren ze met 5-6.
Sowieso staan de wedstrijden garant voor doelpunten. Tot nu toe kwamen zij zelf 30x tot scoren en incasseerden zij 60 treffers.

negatieve spiraal doorbreken

In 2018 is HWD tot op heden nog niet erg succesvol geweest. Ze begonnen met een 4-2 nederlaag tegen RCD. Daarna volgde een 1-7 nederlaag tegen het in vorm zijnde FC IJsselmonde. Afgelopen weekend werd met maar liefst 2-9 verloren van COAL.
HWD zal dus strijdbaar aan de Schenkeldijk verschijnen om deze negatieve spiraal te doorbreken en eindelijk weer eens te winnen.

FC IJsselmonde VV HWD6 – 1
VV HWD FC Pretoria R.5 – 2
COAL VV HWD5 – 2
VV HWD VV Virtus2 – 4
SV Besiktas VV HWD6 – 2
VV Meeuwenplaat VV HWD4 – 2
VV HWD SV Charlois0 – 1
VV HWD BZC/Zuiderpark3 – 2
Kethel Spaland VV HWD4 – 0
VV HWD OHVV5 – 6
VV HWD SC Victoria ’043 – 0
RCD VV HWD4 – 2
VV HWD FC IJsselmonde1 – 7
VV HWD COAL2 – 9

 

Denken jullie dat het HWD lukt de negatieve spiraal te doorbreken en de punten mee te nemen of hebben jullie vertrouwen in Dubbeldam?
[socialpoll id=”2488270″]