Op het geweldige grote en mooie complex van Hekelingen, was deze grote club bereid tegen HWD te oefenen. De oorspronkelijke oefenwedstrijd tegen SVV werd uitgesteld en volgt later. Het complex is nog zo nieuw, dat mijn oude Garmin (Amerikaanse tom-tom) mij doodleuk tot 2x toe bij dezelfde doodlopende weg bracht.

Maar goed. Na de puzzeltocht even bijgepraat met Bram Ladage over het wel en wee (wat een rare woorden) van de selectie spelers. Een combi van HWD 1 en HWD 2 was ook wat overrompeld door het complex of de tegenstanders. In ieder geval stond HWD vlak voor rust met 2-0 achter. De anschluss treffer = aansluit goal vrije vertaling. Ik heb vroeger op de ouderwetse Mulo gezeten. ) scoorde Yassin uit een strafschop 2-1. Na de rust 5 nieuwe spelers. En zowaar Jeremy net in het veld maakte in de 70e minuut 2-2.

Wederom leek een aangeschoten handsbal eten in het roet ( svp geen zwarte pieten discussie) te gooien is 3-2. Vincent ( ja, ja Allal topscoorder seizoen 2016/2017 is weer op de weg terug) versierde slim een penalty en liet van de stip zien, dat schieten met een boogbal op de keeper te risicovol is, en jaste hem keihard en onhoudbaar achter de keeper 3-3. Kleine Clint 2 maanden oud, lag thuis in zijn wiegje en zag dus niet dat zijn papa grote en sterke Clint met een mooie bal na een geweldige dieptebal in de 89e minuut met een geweldige stift in 89e minuut verdiend 4-3 scoorde. Een mooie wedstrijd en prima om te zien, dat de concurrentie in de spits moordend is. Samir topscoorder van het seizoen 2017/2018 scoorde niet, werkte weer als vanouds en vindt de concurrentie prima. Het houdt hem scherp.

Een groot compliment voor de spelers van HWD 2, die op een hoger niveau lieten zien dat qua inzet ze een voorbeeld zijn. Als er de komende weken net zo goed en intensief wordt getraind als in de laatste weken kan HWD 2 wel eens voor een verrassing gaan zorgen in de (periode-) standen in de competitie. a.s. zondag speelt HWD 1 thuis voor de beker.

Bron: Facebook HWD