Selecteer pagina

Dub
Wernhout
Hoe herstelt Dubbeldam zich

Na een lange periode zonder voetbal en een voorbereiding met hindernissen stond afgelopen zondag de eerste officiele wedstrijd op het programma. Dubbeldam verloor teleurstellend in Breda met 6-3. Daar waar Dubbeldam met name in de eerste helft voldoende kansen creëerde maar niet scherp was, bleek onze tegenstander uiterst effectief. Bijna iedere kans wisten zij te verzilveren.
De komende twee weken heeft Dubbeldam nog om het spel te verbeteren zodat we 26 september klaar zijn om aan de competitie te beginnen.

Aanstaande zondag spelen we om 14.00 uur op eigen veld tegen Wernhout.
Deze tegenstander uit het gelijknamige Brabantse dorp werd op 1 augustus opgeschrikt door het plotselinge overlijden van hun hoofdtrainer.
Tien dagen later startten zij de voorbereiding onder leiding van assistent trainer en trainer van het tweede Joost Anthonissen die inmiddels is bevorderd tot hoofdtrainer.
De laatste keer dat wij in tegen Wernhout speelde in 2013 was Anthonissen nog selectiespeler.
Op 15 augustus speelde Wernhout 3x 45 minuten tegen derdeklasser Steen en won met 2-0 dankzij treffers van Carlo en Dennis.

Een week later speelde Wernhout een oefenwedstrijd tegen Zundert. De oranje-zwarten komen uit in de derde klasse en liepen in de slotfase uit naar een 0-3 zege. Weer een week later herstelde Wernhout zich enigszins. Tegen UVV’40, waar wij twee jaar geleden in de competitie tegen speelden, werden de punten gedeeld 1-1. Dit was tevens de laatste oefenwedstrijd.

Afgelopen dinsdag begon voor Wernhout het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen VVR uit Rijsbergen. De wedstrijd werd ontsierd door maar liefst zes gele en een rode kaart voor VVR, terwijl Wernhout de 90 minuten volbracht met slechts een gele kaart. De doelpunten werden eerlijker verdeeld 1-1 waarbij de goal van Wernhout kwam op naam van Mathieu.

Alleen in seizoen 2012 / 2013 speelden we in de competitie tegen Wernhout. Op eigen veld wonnen we met 6-2 en later in april namen we dankzij een 5-3 zege ook de drie punten weer mee terug naar Dordrecht. Het waren dus twee doelpuntrijke wedstrijden, laten we daar voor zondag ook op hopen.
De aftrap is zondag om 14.00 uur
Mocht je niet naar de Schenkeldijk kunnen komen, de wedstrijd is ook te volgen via onze liveblog: live Dubbeldam – Wernhout

Laatste bekerwedstrijd

Aanstaande zondag staat de laatste bekerwedstrijd op het programma. De kans dat Dubbeldam deze poulefase gaat overleven en zich plaatst voor de knock-out fase is zeer gering. TVC Breda won beide wedstrijden en staat op poleposition. Nadat ze in de...

Terechte zege

Een terechte zege van Dubbeldam maar of het genoeg is voor groepswinst blijft de vraag doordat Dubbeldam vorige week verloor bij TVC Breda. De ploeg van trainer Ries Fok bewees over een sterke mentaliteit te beschikken door een vroege achterstand knap weg te werken...

Hoe herstelt Dubbeldam zich

Na een lange periode zonder voetbal en een voorbereiding met hindernissen stond afgelopen zondag de eerste officiele wedstrijd op het programma. Dubbeldam verloor teleurstellend in Breda met 6-3. Daar waar Dubbeldam met name in de eerste helft voldoende kansen...

Eindelijk….

Nadat seizoen 2019-2020 in maart werd afgebroken en niet meer uitgespeeld, bleef seizoen 2020-2021 beperkt tot een zestal officiele wedstrijden. Na de drie bekerwedstrijden, volgde in de competitie een zwaarbevochten gelijkspel tegen sc Emma, een knappe overwinning op...