DIA 4 vs Dubbeldam 3 (On time)

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
18/1112:004e klasse2018 - 2019

Afgelopen zondag leden de sterren van Dubbeldam misschien hun eerste puntenverlies. Misschien, want zoals de oplettende lezer van de fantastische wedstrijdverslagen van Takkie wellicht is opgevallen, stopte zijn verhaal na 70 minuten. Dubbeldam had de gelijkmaker (2-2) geproduceerd en dit leidde tot zo veel commentaar bij IFC dat de KNVB scheidsrechter twee spelers met een gele kaart voor 10 min naar de zijlijn dirigeerde. Maar tot een ieders verbazing liepen ze alle elf van het veld en wilden ze ook niet verder spelen. In afwachting van wat de KNVB hier mee gaat doen, is 2-2 als eindstand aangegeven. Maar voor een eerlijk verloop van de competitie zou toch die laatste 20 minuten wel uitgespeeld moeten worden. klik hier voor het verslag

Maar nu gaat eerst de aandacht uit naar de tegenstander van aanstaande zondag DIA 4. De ploeg uit Teteringen kwam nog maar 5 keer in actie en behaalde daarin ook vijf punten. Zij zijn terug te vinden op de elfde positie van de ranglijst.

DIA begon met het nodige zelfvertrouwen aan de competitie. Ze hadden namelijk de poulefase van het bekertoernooi gewonnen en in de meeste wedstrijden met overtuigende cijfers. Een 14-4 zege tegen PCP 2 spreekt wel tot de verbeelding, evenals een 1-6 overwinning een week later tegen JEKA 8. In de laatste wedstrijd hadden ze genoeg aan een 2-2 gelijkspel tegen VCW uit Wagenberg.

Inmiddels zijn ze wel gesneuveld in het bekertoernooi. Onlangs was Dongen 5 met 5-7 te sterk voor DIA.

De eerste speelronde was DIA vrij en dus begon de competitie voor de ploeg uit Teteringen op 30 september met een 2-2 gelijkspel tegen Boeimeer. In de beker wonnen ze nog van JEKA 8 maar in de derde speelronde was JEKA 10 met 1-3 te sterk voor DIA.

Tegen RCD werd de enige zege tot nu toe geboekt. Op het veld van DIA werden onze stadsgenoten op een 4-1 nederlaag getrakteerd.
de vreugde was echter voor korte duur, want na de nederlaag in het bekertoernooi tegen Dongen volgde een week later ook een volgende nederlaag in de competitie. VVR zegevierde in Rijsbergen met 5-1.

De maand november werd begonnen met een verdienstelijk gelijkspel (4-4) tegen Rood Wit W en afgelopen weekend heeft DIA niet gespeeld.

resultaten DIA

DIA EN DUBBELDAM

Over de resultaten van onze trotse koploper kunnen we kort zijn. Tot afgelopen weekend wonnen ze alle wedstrijden. De topper tegen JEKA was ontzettend spannend en de andere wedstrijden werden vrij gemakkelijk gewonnen.
Erik Tak schrijft wekelijks fantastische verslagen en als je in onderstaand overzicht op de titel van de wedstrijd of op verslag klikt kun je alle belevenissen van dit team nog een rustig teruglezen

 

Locatie

Sportpark RKvv DIA
Donkerstraat 34, 4847 EJ Teteringen, Nederland